Ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος όταν ήταν 70 ετών

 

«Η ζωή είναι πραγματικά ωραία» δήλωσε ο ηθοποιός του «Σόγκουν» και του «Τα Πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» στο Fox News Digital. «Είμαι κατά κάποιο τρόπο συνταξιούχος και μπορώ να ζήσω μια πολύ πιο απλή ζωή απ’ ό,τι όταν δούλευα. Η ηθοποιία είναι ικανοποιητική, καθώς είναι εξαιρετικά σκληρή δουλειά. Τώρα μπορώ να κάθομαι και να βλέπω τηλεόραση αν θέλω, να πηγαίνω σινεμά, να δειπνώ με φίλους και απλά να διασκεδάζω… είναι πολύ ικανοποιητικό».
Ο Τσάμπερλεν, ο οποίος έκανε τις γυναίκες να λιποθυμούν ως ονειροπόλος πρωταγωνιστής του «Dr. Kildare» τη δεκαετία του ’60, ακολουθούμενος από τον ρόλο του ως ορεξάτου πατέρα Ραλφ στα «Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας» τη δεκαετία του ’80, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος όταν ήταν σχεδόν 70 ετών. Ο 88χρονος σήμερα ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη σε απομνημονεύματα του 2003 με τίτλο «Θρυμματισμένη Αγάπη».
Ο Τσάμπερλεν δήλωσε ότι ως ρομαντικός πρωταγωνιστής, θα ήταν «καταστροφή» και «απαίσιο» για την καριέρα του αν το κοινό γνώριζε την αλήθεια.
Η Μαρία Αντουανέτα είναι μια σαπφική βασίλισσα στο νέο δράμα εποχής του BBC

Photo: YouTube

«Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός και πολύ επιφυλακτικός» είπε. «Τα περιοδικά, στις πολλές συνεντεύξεις που έδινα τότε κατά κάποιο τρόπο είχαν υποπτευτεί. Μου έκαναν ερωτήσεις όπως ‘πότε θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδιά;’. Έλεγα ‘λοιπόν, όχι ακόμα. Είμαι πολύ απασχολημένος”. Έπρεπε να είμαι προσεκτικό για πολύ καιρό».
«Ήταν ανασταλτικό» δήλωσε ο Τσάμπερλεν. «Αλλά το συνήθισα τόσο πολύ, που έγινε συνήθεια να είμαι κάπως προσεκτικός και σε επιφυλακή σε ορισμένες καταστάσεις. Ναι, θα ήμουν πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν ήμουν έξω και ελεύθερος και όλα αυτά. Αλλά είχα ήδη τόσα πολλά για να είμαι ευτυχισμένος. Ήμουν ένας εργαζόμενος ηθοποιός και αυτό ήταν το κύριο πράγμα που ήθελα από αυτή τη ζωή».
Κάτι συνέβαινε και ήταν συγκλονιστικό  
Ο σταρ παραδέχτηκε ότι δεν ήταν προετοιμασμένος να γίνει εφηβικό είδωλο αφού κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Dr. Kildare». Η σειρά, η οποία εξιστορούσε τις περιπέτειες ενός νεαρού ειδικευόμενου γιατρού και του χειρουργού μέντορά του, προβλήθηκε από το 1961-66.
«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα» είπε. «Αρχίσαμε να λαμβάνουμε γράμματα από τους θαυμαστές μας με τεράστιο ρυθμό. Περίπου 12.000 γράμματα την εβδομάδα, κάτι που το δίκτυο δεν είχε βιώσει ποτέ πριν. Ακόμη και ο Κλαρκ Γκέιμπλ δεν έπαιρνε τόσα πολλά γράμματα από θαυμαστές. Και το στούντιο, φυσικά, απαντούσε σε όλα. Εγώ δεν είχα το χρόνο ή την ενέργεια. Αλλά αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι κάτι συνέβαινε που μπορεί να ήταν συγκλονιστικό».
«Είχα συμβόλαιο με την MGM εκείνη την εποχή – το στούντιο με έστελνε να κάνω διαφημίσεις ή να δουλέψω» συνέχισε ο Τσάμπερλεν. «Μερικές φορές συναντούσαμε μάλλον ενθουσι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss