Ο Στέφανος Κασσελάκης για την ομοφοβία στην Κρήτη

 


Κατά τη διάρκεια της περιοδείας που έκανε στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε για τις ομοφοβικές αντιδράσεις που πιθανώς υπάρχουν στο νησί, μετά την εμφάνισή του ως ο πρώτος ανοιχτά γκέι πρόεδρος κόμματος.

«Εδώ που μεγάλωσε ο πατέρας μου μπορεί μερικοί, δεν νομίζω από εσάς αλλά από τους γνωστούς σας, να βλέπουν τον πρώτο ανοιχτά γκέι πολιτικό και μάλιστα σε τέτοια υψηλή θέση στην Ελλάδα και να σκέφτονται “κρίμα το παιδί”, να νομίζουν ότι είναι επιλογή, να λένε δεν ντρέπεται για το παιδί του [ο πατέρας του]», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ομιλία που πραγματοποίησε στα Χανιά.

Συνεχίζοντας, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι δεν θα απολογηθεί για τα γονίδιά του.

«Εγώ σήμερα, άμα μιλάμε για γονίδια, πήγα από τα χωριά κοντά στον Σκινέ, στο Αλικιανό, στο μνημείο που ο προπάππους μου σκοτώθηκε από τους Γερμανούς στα αντίποινα τρεις μήνες μετά τη μάχη της Κρήτης. Για τα γονίδιά μου δεν θα απολογηθώ ποτέ.

«Και δεν πρόκειται ποτέ η Κρήτη να απολογηθεί όταν στέκεται απέναντι στον φασισμό», ανέφερε συγκεκριμένα.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Θέλω να πω λοιπόν, ότι όλοι όσοι ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, θέλω να ξέρετε ότι όλοι μας έχουμε προσωπική ζωή, αλλά η ισότητα είναι η ισότητα για όλους. Και η μεγαλύτερη ισότητα είναι προς ένα παιδί που δεν έχει γεννηθεί ακόμα, για ένα παιδί που χωρίς χρήματα θα μπορέσει τελικά να διαπρέψει στη ζωή του. Να διαπρέψει στην Ελλάδα που θέλουμε να χτίσουμε. Οπότε πείτε στους συντοπίτες σας ότι, αν έχεις πρόβλημα με το παιδί εδώ πέρα [τον εαυτό του] κοίταξε το δικό σου παιδί και πίστεψε στη χώρα που του αξίζει».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss