Ο στόχος είναι το EURO και μια τέτοια Εθνική μπορεί να προκριθεί

Με 5/6 νίκες και εικόνα ομάδας η Εθνική είναι ικανή να πετύχει το μεγάλο στόχο του EURO.

Άφησε υποσχέσεις η Εθνική με την παρουσία της στο Nations League. Ολοκλήρωσε τη διαδικασία με 5/6 νίκες, πειστικές εμφανίσεις αλλά το κυριότερο με την αίσθηση πως επιτέλους αρχίζει να ξαναγίνεται ομάδα.

Μια ομάδα που είχε χάσει το δρόμο της εδώ και τόσα χρόνια και με τον Γκουστάβο Πογέτ κι ένα ρόστερ αξιόμαχο, φαίνεται ότι τον ξαναβρίσκει. Δεν είναι τόσο η άνοδος στην League B, αν και έχει κι αυτή τη σημασία της, αλλά το γεγονός ότι οι παίκτες γουστάρουν να παίζουν για την γαλανόλευκη.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο γκρουπ είναι πιο έτοιμο πνευματικά υπό την καθοδήγηση του Πογέτ να παλέψει κάθε ματς και να διεκδικήσει, παίζοντας και μπάλα, ό,τι του αναλογεί.

Δεν αποτελεί κριτήριο ότι βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο μας. Θα βρούμε και καλύτερες ομάδες μπροστά μας στην πορεία. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα είχε χρόνια να πανηγυρίσει κάτι. Είχε χρόνια να δώσει χαρά και ελπίδα πως θα επιστρέψει στα στάνταρ που μας έμαθε μετά το 2004.

Πέρασαν πολλές προκριματικές φάσεις που φάγαμε τα μούτρα μας και κάθε σεζόν η μια αποτυχία διαδεχόταν την άλλη. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει. Αυτή η Εθνική δείχνει ικανή να παλέψει την πρόκριση της στο EURO του 2024, που αποτελεί το μεγάλο της στόχο.

Το αν τα κατάφερει θα φανεί στο τέλος. Όταν θα γίνει το ταμείο. Για την ώρα, η αυτή η Εθνική αρέσει. Εχει καλό κλίμα, ωραίες ιδέες στο γήπεδο και το πιο σημαντικό: ξαναγίνεται ομάδα με μέταλλο και νοοτροπία νικητή.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss