Οδηγός «επιβίωσης» για το κρύο του χειμώνα

Οδηγός «επιβίωσης» από το DEBATER για το κρύο του χειμώνα – Πώς να θερμανθούμε έξυπνα και οικονομικά! – Τι λέει ο σύμβουλος ηλεκτρικών συσκευών Νίκος Καρώνης

Στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται η θέρμανση είναι το βασικό πρόβλημα κάθε νοικοκυριού. Η ραγδαία αύξηση σε κάθε μορφή ενέργειας έρχεται να πιέσει ακόμα περισσότερο όλους μας και να επιβαρύνει τον οικιακό – και όχι μόνο – προϋπολογισμό που αναζητά τρόπους για εξοικονόμηση ενέργειας.
«Οι καταναλωτές εκδηλώνουν την ανησυχία τους από τα μέσα Αυγούστου και κάνουν έρευνα για να καταλήξουν ποια θα είναι η πηγή θέρμανσης αυτόν τον χειμώνα. Αναζητούν ξυλόσομπες, σόμπες με καθαρό πετρέλαιο, θερμάστρες υγραερίου, υποστρώματα ηλεκτρικά, ηλεκτρικές κουβέρτες και σόμπες ηλεκτρικές», τονίζει στο DEBATER ο Νίκος Καρώνης από την «Καρωνης Ηλεκτρικά ΜΕΠΕ».

Μάλιστα ο κ. Καρώνης αναφέρθηκε και στις συσκευές που αποτελούν τους «πρωταθλητές» στις προτιμήσεις των καταναλωτών για θέρμανση.
Πρωταθλητής στις προτιμήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας η ηλεκτρική κουβέρτα«Ξεκάθαρα πρωταθλητής στην προτίμηση των καταναλωτών είναι η ηλεκτρική κουβέρτα. Αιτία τα πολλαπλά οφέλη, η άμεση θέρμανση με μόλις 5ευρώ κατανάλωση το 6μηνο! Απλή στη χρήση, καθαρή, χωρίς μυρωδιές, χωρίς ταλαιπωρία. Τοποθετούμε το υπόστρωμα πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Ενεργοποιούμε στη θέση max 30’ πριν πάμε για ύπνο. Διώχνει την υγρασία από το κρεβάτι και δημιουργεί θερμοκρασία ιδανική. Όταν ξαπλώσουμε χαμηλώσουμε τον θερμοστάτη στο min. Σημαντικό είναι να τοποθετείται το πάνω μέρος από το ύψος της πλάτης μας και κάτω. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί λανθασμένα κάτω από το κεφάλι, η θερμοκρασία ενδέχεται να προκαλέσει ζάλη και πονοκεφάλους. Παράλληλα οι περισσότεροι αναζητάμε ζέστη στα πόδια μας!» μας πληροφορεί ο Νίκος Καρώνης.

Ακολουθεί ο κλιματισμός

Τα τελευτα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss