Οι 10+1 πιο πολυαναμενόμενες ταινίες που έρχονται στα σινεμά έως το τέλος του 2022

Τζωρτζίνα Ντούτση
09/09/2022 12:20

H έλευση του φθινοπώρου φέρνει μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το ξεκίνημα της νέας σεζόν των βραβείων και ναι, το μισό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη!Στις αφίξεις που αναμένονται ξεχωρίζουν πολυσυζητημένες ταινίες από τη Marvel και την DC, νέες ταινίες από τους Λούκα Γκουαντανίνο, Τζέιμς Κάμερον, Φλόριαν Ζέλερ και φιλμ που θα μας συναρπάσουν, θα μας συγκινήσουν και σίγουρα θα απασχολήσουν φεστιβάλ και βραβεία.Δείτε ορισμένες από τις πιο αναμενόμενες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στα σινεμά έως το τέλος του 2022.
Amsterdam

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ντέιβιντ O. Ράσελ, μετά το Joy του 2015, επιστρέφει με μια whodunit ταινία γεμάτη ίντριγκα, μυστήριο και χιούμορ, αλλά και ένα πολυπληθές all-star καστ που περιλαμβάνει τους: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ράμι Μάλεκ, Μάργκο Ρόμπι, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Κρίστιαν Μπέιλ, Μάικ Μάιερς, Κρις Ροκ, Ζόε Σαλντάνα, Τέιλορ Σουίφτ.Η ιστορία τοποθετείται τη δεκαετία του 1930 και ακολουθεί τρεις φίλους που προσπαθούν να ξεγλιστρήσουν από τις αρχές καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο μιας απίθανης πλεκτάνης που τους θέλει ύποπτους για φόνο. (7 Οκτωβρίου).
Tár

Ο Τοντ Φιλντ επιστρέφει έπειτα από 16 ολόκληρα με την τρίτη ταινία του (μετά τα In the Bedroom, 2001 και Little Children, 2006 και μας αποδεικνύει ότι τελικά άξιζε η αναμονή). Με πρωταγωνίστρια την -πάντα εξαιρετική- Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της μουσικού και μαέστρου Lyndia Tár, η ταινία έκανε πρεμιέρα στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια για την ανατριχιαστική ερμηνεία της Μπλάνσετ που φαίνεται να στρέφει το βλέμμα προς τα Όσκαρ 2023 (7 Οκτωβρίου).
Halloween Ends

«Το κακό πεθαίνει απόψε!». Ή μήπως όχι; Το τελευταίο κεφάλαιο στο Michael Myers saga πρόκειται να γραφτεί τον προσεχή Οκτώβριο, ανοίγοντας παράλληλα την εορταστική περίοδο του Halloween. Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν κάθεται ξανά στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ η Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφει στον ρόλο της Laurie Strode, με τις ευλογίες πάντα του Τζον Κάρπεντερ, για την τελική αναμέτρηση με τον αιμοδιψή serial killer, Michael Myers. Στο τρίτο μέρος η ιστορία τοποθετείται τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα των δύο προηγούμενων ταινιών της τριλογίας του Γκριν, Halloween και Halloween Kills.Αυτή η ταινία μοιάζει πραγματικά σαν το τέλος μιας εποχής, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή θα είναι η τελευταία και γεμάτη θάνατο, Halloween βραδιά του franchis …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss