Οι 10+1 συναυλίες του Σεπτεμβρίου που δεν πρέπει να χάσεις!

Τζωρτζίνα Ντούτση
02/09/2022 14:15

Κοινό και καλλιτέχνες επιστρέφουν στην Αθήνα για να βάλουν τον καλύτερο μουσικό επίλογο σε ένα καλοκαίρι γεμάτο lives, χορό, κέφι και μουσικές για κάθε γούστο και ηλικία.Από την πρώτη μέρα ήδη, ο Σεπτέμβριος έχει δείξει ξεκάθαρα τις… ξεσηκωτικές προθέσεις του και έχει βαλθεί να μετατρέψει την Αθήνα σε μια μεγάλη μουσική σκηνή με αγαπημένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.Από την πλούσια μουσική ατζέντα, του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, επιλέγουμε και σας προτείνουμε (μόνο) 10+1 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε.
Ματούλα Ζαμάνη (5/09)
Η Ματούλα Ζαμάνη έρχεται στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα για να μοιραστεί με το πιστό κοινό της μουσικές και ιστορίες, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, τρεις μέρες μετά τη συναυλία της Αθήνας, η Ματούλα ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη (8/09) για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Γης.
Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Κότσιρας (7/09)

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας, ετοιμάζουν να παρουσιάσουν στο κοινό ένα πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Το ξεχωριστό αυτό μουσικό ταξίδι θα περιλαμβάνει αγαπημένα κλασσικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, διασκευές, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, απρόβλεπτα κομμάτια και κοινές ερμηνείες. Μαζί τους θα βρίσκεται η Ασπασία Στρατηγού.

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (9/09)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Φίλοι και συνεργάτες του, θα τιμήσουν τον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με μια συναυλία γιορτή που θα γίνει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Τρία χρόνια από τον θάνατό του, συνάδελφοι και φίλοι του Λαυρέντη θα βρεθούν επί σκηνής και θα τραγουδήσουν το σπουδαίο ρεπερτόριο του.Συμμετέχουν οι:Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελισσάβετ Καρατζόλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Θοδωρής Μαραντίνης, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάνος Μουζουράκης, Δήμητρα Παπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλλα Πάχου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Steve Tesser, Διονύσης Τσακνής και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Maraveyas Beach Party (10/09)
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss