Οι 7 μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2022 | ediva.gr

]]>

Μπορεί αυτή την περίοδο να προετοιμάζεις τις διακοπές σου και να ανυπομονείς για τις μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αδιαφορήσεις για τα υπόλοιπα. Πριν ξεκινήσεις τις εξορμήσεις σου, καλό θα ήταν να κλείσεις ένα ραντεβού στην αισθητικό σου για να έχεις περιποιημένο μανικιούρ στις διακοπές σου. Όταν, μάλιστα, οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2022 είναι τόσο ενδιαφέρουσες, δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις την αγαπημένη σου.
Nail trends για το καλοκαίρι 2022

Νέον χρώματα στις τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2022

Το καλοκαίρι επιτάσσει έντονα και φωτεινά χρώματα, τα οποία να ταιριάζουν με τη διάθεση της εποχής. Έτσι λοιπόν, όπως και σχεδόν κάθε καλοκαίρι, τα νέον χρώματα είναι πρωταγωνιστές στα νύχια. Το ροζ και το πορτοκαλί είναι κλασικός συνδυασμός. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις τα δικά σου αγαπημένα για το μανικιούρ σου.
Φράουλες στα νύχια

Αν μη τι άλλο, οι φράουλες είναι ένα από τα φρούτα του καλοκαιριού. Εκτός από πολύ απολαυστικές, φαίνεται ότι αποτελούν έμπνευση και για το μανικιούρ. Φέτος η φράουλα θα “φορεθεί” πολύ στα νύχια σε κάθε δυνατή εκδοχή. Αν θέλεις και εσύ ένα παιχνιδιάρικο και άκρως καλοκαιρινό μανικιούρ, μη διστάσεις να δοκιμάσεις αυτή την τάση.

Glazed nails για το καλοκαίρι 2022

Στον αντίποδα των νέον χρωμάτων και των παιχνιδιάρικων σχεδίων στέκεται αυτή η νέα μίνιμαλ και κομψή τάση στα νύχια, την οποία καθιέρωσε η Hailey Bieber και έκτοτε έχει γίνει ανάρπαστη. Όπως προδίδει και το όνομά τους, τα glazed donut νύχια φέρουν αυτή τη διακριτική, αλλά άκρως εντυπωσιακή λάμψη του γλάσου πάνω από τα donuts. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τον μινιμαλισμό και τις πιο ήρεμες επιλογές, αυτό το natural looking μανικιούρ θα σε ενθουσιάσει.
Δες επίσης: 5 Φρέσκες ιδέες για καλοκαιρινά νύχια το 2022
Μισοφέγγαρο στις τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2022

Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα διακριτικό σχέδιο για τα νύχια σου είναι τι μισοφέγγαρο. Μπορείς να αξιοποιήσεις τη βάση των νυχιών σου ή και οποιοδήποτε άλλο σημείο για να το δοκιμάσεις. Φυσικά, μπορείς να παίξεις με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς ανάλογα με τα γούστα σου. Θα μπορούσες να δημιουργήσεις πολύ όμορφα colour-blocking νύχια.

]]>

Smiley νύχια

Άλλη μια ιδέα για εσένα που θέλεις fun νύχια αυτό το καλοκαίρι είναι οι φατσούλες σαν σχέδιο. Μπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss