Οι 8 καλύτερες μάσκαρα που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου | ediva.gr

]]>

Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο βασικά καλλυντικά στο γυναικείο νεσεσέρ και μπορεί να σε μεταμορφώσει στο λεπτό. Ακόμα και οι γυναίκες που δεν προτιμούν το βαρύ και έντονο μακιγιάζ, πάντα θα βάλουν λίγη για να τονίσουν το βλέμμα τους. Αν, λοιπόν, ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία ή ακόμα κι αν είσαι makeup freak, πρέπει να δώσεις σημασία στην επιλογής της μάσκαρα. Σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει αρκετές, αλλά μπορεί ακόμα να μην έχεις βρει αυτό που ψάχνεις. Ρίξε μια ματιά παρακάτω, για να δεις τις καλύτερες μάσκαρα, τις οποίες επιλέγουν μετά μανίας οι γυναίκες.
Ποια μάσκαρα να επιλέξεις
Benefit Roller Lash

Μία από τις κορυφαίες high-end μάσκαρα όλων των εποχών, την οποία δεν αλλάζουν με τίποτα όσες την έχουν δοκιμάσει. Μιλάμε φυσικά για τη Roller Lash της Benefit Cosmetics, η οποία υπόσχεται όγκο, καμπύλη, επιμήκυνση και διαχωρισμό και κρατά τον λόγο της. Ειδικά όσες αναζητούν την κυρτότητα στις βλεφαρίδες τους, αυτή η μάσκαρα θα τους τη δώσει χωρίς καν την ανάγκη ψαλιδιού.
Μπορείς να τη βρεις εδώ!
Tarte lights, camera, lashes mascara

Ακόμα μία υπέροχη μάσκαρα με τρομερή ποιότητα, η οποία δεν είναι τυχαία συνεχώς στις best sellers. Αυτή η μάσκαρα της Tarte θα δώσει στις βλεφαρίδες σου όγκο και μήκος, τα οποία θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Στεγνώνει εύκολα για να διατηρήσει τις βλεφαρίδες, χωρίς, ωστόσο, να τις σκληραίνει αφύσικα. Επίσης, όσες ώρες και να την έχεις, θα δεις ότι δε μουτζουρώνει.
Μπορείς να την αποκτήσεις εδώ!
KVD Go Big or Go Home – καλύτερες μάσκαρα

Φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει αυτή η μάσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss