Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου κι αν ανήκεις στο ζώδιο ή είσαι Αιγόκερως έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι!
Ουσιαστικό πλεονέκτημα στα οικογενειακά σου ή/και σε θέματα καριέρας θα έχεις κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός, η «Ωραία» ωστόσο έχει καλούδια και για τα υπόλοιπα οκτώ ζώδια. Ως Ιχθύς ή Παρθένος μάλιστα δικαιούσαι να ελπίζεις σε όμορφες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.Στο αμιγώς οικονομικό κομμάτι πάλι, αν είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, όλο και κάποιο τυχερό θα έχεις, ενώ ως Ταύρος ή Σκορπιός δεν έχεις παρά να το ρίξεις στις εκδρομές και τις εξόδους, αναζητώντας τις μικρές καθημερινές ευτυχισμένες στιγμές σου.Αν τώρα είσαι Λέων ή Υδροχόος θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς περισσότερο και μην το έχεις για λίγο, αφού φορτώνοντας τις «μπαταρίες» σου θα είσαι πανέτοιμος για τις Αυγουστιάτικες εξορμήσεις σου.
Σε κάθε περίπτωση κι ανάλογα με τον τομέα επιρροής, ακόμη κι αν δεν υπάρξουν «χειροπιαστές» εξελίξεις, η καλή ψυχολογία σου θα διώξει μακριά τα άγχη και τα προβλήματα. Όταν νοιώθεις μια χαρά, όλα σου φαίνονται υπέροχα, αυτή είναι η αλάνθαστη συνταγή της ευτυχίας.Θα υπάρξουν ωστόσο και κάποιες δύσκολες ώρες για την Αφροδίτη, που αναπόφευκτα θα επηρεάσουν και τη δική σου ζωή.

Για παράδειγμα η αντίθεση της με τον αστρικό Πλούτωνα στις 21 σηματοδοτεί κάτι πένθιμο ή λυπηρό, ενώ σίγουρα δεν προσφέρεται για μια ασφαλή αισθητική παρέμβαση στο σώμα σου. Όχι δηλαδή να πας για κούκλα και να βγει το άλλο ξέρεις ποιο. Μόνον καθαρισμός «επιτρέπεται», ενώ α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss