Οι καλύτερες στολές που μπορείς να κάνεις για το Halloween με ένα μαύρο φόρεμα

31 Οκτωβρίου σήμερα κι έχουμε την απόλυτη γιορτή, που μας έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το Halloween. Μπορεί όπως ξέρεις πολύ καλά να μην είναι ελληνική παράδοση, αφού η δική μας καθιερωμένη γιορτή των μασκαράδων είναι οι Απόκριες, φυσικά, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί να γιορτάζουμε και το Halloween εδώ στην Ελλάδα. Πολλά σχολεία μάλιστα αλλά και πολλοί από τους φίλους σου θα κάνουν πάρτι σήμερσ, με κάποιο τρομακτικό θέμα, οπότε ακόμη και αν δεν είσαι fan της φάσης, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένη και να κάνεις τα σχέδιά σου για το κοστούμι σου.
Πώς θα κάνεις το πιο epic Squid Game party για το Halloween
Όπως είναι λογικό, δεν θέλεις να σπαταλίσεις όλο το χαρτζιλίκι του μήνα στη στολή του Halloween, οπότε καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις ένα κοστούμι που να μπορεί να δημιουργηθεί με ρούχα από την ίδια την ντουλάπα σου. Τι μπορείς, λοιπόν, να αξιοποιήσεις εύκολα και με ελάχιστο κόπο; Φυσικά, το μικρό μαύρο φόρεμα. Το little black dress κρύβει πίσω του μια ολόκληρη φιλοσοφία, από τη στιγμή που το δημιούργησε η Coco Chanel. Τώρα, λοιπόν, θα γίνει η βάση και ο δημιουργικός καμβάς πάνω στον οποίο θα χτίσεις την πιο εντυπωσιακή στολή του πάρτι!

Γενικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς το μαύρο σου φόρεμα, όποια και αν είναι η γραμμή και το στυλ του. Εμείς βρήκαμε για σένα τα πιο εφευρετικά looks, που συγκεντρώνουν πολλά θετικά στοιχεία: είναι στυλάτα και κομψά, πρωτότ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss