Οι Madrugada έφτασαν στην Αθήνα: Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη Τύπου

Οι Madrugada βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο.

Tην Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 οι Madrugada βρέθηκαν «στο δεύτερο σπίτι τους» στην Αθήνα, στο Public Συντάγματος για να συναντήσουν Έλληνες δημοσιογράφους και φίλους τους ενόψει της μεγάλης συναυλίας τους το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.Το συγκρότημα καλωσόρισε στην πάντα φιλόξενη γι’ αυτούς Αθήνα η Πρέσβης της Νορβηγίας, κα Lajla Brandt Jakhelln που μεταξύ άλλων είπε: «ως Νορβηγοί είμαστε και ροκ και συναισθηματικοί», ενώ τη συνέντευξη συντόνισε η Βάσια Τζανακάρη, συγγραφέας και μεταφράστρια.
Στην εισαγωγική της προσφώνηση, η κα Τζανακάρη περιέγραψε τις αναμνήσεις της από την τελευταία φορά που οι Madrugada βρέθηκαν στην πόλη, πριν από πέντε μήνες. Τους θυμάται ακόμα να εμφανίζονται ανάμεσα στο πλήθος, επιβλητικοί, με το δωρικό ροκ στυλ τους (μαυροντυμένοι και με καουμπόικες μπότες), να αποπνέουν κάτι διαφορετικό από εμάς τους υπόλοιπους, έναν ζωτικό αέρα ηρεμίας.Οι Madrugada απάντησαν με θέρμη και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των Ελλήνων εκπροσώπων του Τύπου μιλώντας για όλα. Ανακοίνωσαν μάλιστα ότι αύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν 4 καινούργια τραγούδια.

Μάλιστα το ένα τραγούδι τους είναι με την Αν Μπρουν, αγαπημένη φίλη και ειδική προσκεκλημένη των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η Αν έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο στο οποίο είπε:
«Γεια σε όλους! Είμαι η Αν Μπρουν. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να τραγουδήσω μαζί με τους υπέροχους φίλους μου, Madrugada. Η βραδιά που θα ζήσουμε θα μας μείνει αξέχαστη! Τα λέμε εκεί».

Η Αν είναι μια από τους Νορβηγούς καλλιτέχνες που θαυμάζουν περισσότερο ενώ όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας καριέρας τους, τους έχει συντροφεύσει επί σκηνής πολλές φορές.

PHOTO GALLERY

Photo 1/8

Madrugada

Photo 2/8

Οι Madrugada υπογράφουν το CD τους

Photo 3/8

Οι Madrugada …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss