Οι νικητές των Fleet Europe Awards 2022 – FleetNews

Τα Fleet Europe Awards αναγνώρισαν στις 17 Νοεμβρίου 2022 τα εξαιρετικά επιτεύγματα των fleet και mobility managers και παρόχων.
Η τελετή έκλεισε το διήμερο Fleet Europe Summit, τη μεγαλύτερη ετήσια συγκέντρωση στην Ευρώπη πολυεθνικών επαγγελματιών του στόλου και της κινητικότητας.
Το Summit,, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δουβλίνο, προσέλκυσε περισσότερα από 1.000 διεθνή στελέχη λήψης αποφάσεων και επαγγελματίες του στόλου και της κινητικότητας. Τόσο τα Βραβεία όσο και το Summit διοργανώνονται από το Fleet Europe, την πλατφόρμα πολυμέσων B2B για πληροφορίες σχετικά με τη διεθνή διαχείριση στόλου και κινητικότητας.
Οι νικητές στα Fleet Europe Awards 2022 είναι:

Global Fleet Manager of the Year: Guillaume de Subercasaux (Schindler)
European Fleet & Mobility Manager of the Year: Teresa Casulleras (Merck)
European Fleet Procurement Manager of the Year: Alberto Pasa (Xylem)
European Green Fleet Manager of the Year: Tamas Littner (General Electric)
European Smart Mobility Manager of the Year: Marc Wittenberg (EY)
European Connected Fleets Manager of the Year: Eddy Scheerlinck (Selecta)
Fleet Europe Hall of Fame: Marc Odinius (Dataforce)
Fleet Europe Remarketing Innovation Award: Cars2Click with Cars2View
Fleet Europe Remarketing Hall of Fame: Wolfgang E. Reinhold (CARA)

Οι νικητές των Fleet Europe Awards 2022 και των δύο σχετικών Fleet Europe Remarketing Awards, τα οποία απονεμήθηκαν ξεχωριστά στις 16 Νοεμβρίου, στο τέλος του Fleet Europe Remarketing Forum, παρουσιάζονται ακολούθως:
Global Fleet Manager of the Year
Ο Global Fleet Manager of the Year 2022 είναι ο Guillaume DE Subercasaux, επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων έμμεσων προμηθειών της Schindler.
Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την επιτυχημένη ανάπτυξη της παγκόσμιας στρατηγικής διαχείρισης στόλου από τον κ. de Subercasaux που λαμβάνει υπόψη τις παγκόσμιες κατευθυντήριες γραμμές καθώς και την πραγματικότητα της περιφερειακής και τοπικής αγοράς και τις επιχειρηματικές προτιμήσεις. Καλύπτοντας 39 χώρες, η παγκόσμια στρατηγική δείχνει μια ισχυρή ισορροπία μεταξύ της αποδοτικότητας του κόστους, της βιωσιμότητας, της χρονικής αποτελεσματικότητας και του βέλτιστου μεγέθους του στόλου.
Ο κ. de Subercasaux διαχειρίζεται ένα στόλο 21.000 οχημάτων, εκ των οποίων τα 15.000 στην Ευρώπη.
This award was presented by Sabrina Eickelkamp, Head of International Corporate, Direct & Guard Sales at Mercedes-Benz.
Το βραβείο απονεμήθηκε από τη Sabrina Eickelkamp, Επικεφαλής International Corporate, Direct & Guard Sales της Mercedes-Benz.
European Fleet & Mobility Manager of the Year
Ο τίτλος European Fleet & Mobility Manager of the Year 2022 απονεμήθηκε στην Teresa Casulleras, Group Sourcing Manager Travel, Fleet & Events της Merck.
Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την πρακτική προσέγγιση διαχείρισης στόλου της κ. Casulleras, η οποία αποτελεί συνδυασμό εναρμόνισης …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss