Οι πωλήσεις του iPhone 14 Plus είναι χαμηλότερες του αναμενομένου

Το iPhone 14 Plus της Apple με οθόνη 6,7 ιντσών , δεν αντιμετωπίζει καμία καθυστέρηση στην παράδοση σχεδόν μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών, υποδεικνύοντας ότι η ζήτηση για το νέο μοντέλο μπορεί να είναι χαμηλή.  

Οι προπαραγγελίες για όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 14 άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ η παράδοση για όλα τα μοντέλα εκτός από το iPhone 14 Plus αρχίζει αύριο. Ενώ οι εκτιμήσεις παράδοσης για τα iPhone 14, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max παραμένουν με καθυστέρηση ημερών ή και εβδομάδων, όλα τα μοντέλα του iPhone 14 Plus παραμένουν διαθέσιμα για παράδοση αυθημερόν με την έναρξη της κυκλοφορίας την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, χωρίς καθυστερήσεις.
Η έλλειψη καθυστέρησης στις παραδόσεις του iPhone 14 Plus έρχεται εν μέσω μιας αναφοράς ότι η ζήτηση για το νέο μοντέλο ήταν χειρότερη από την αναμενόμενη. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, δήλωσε ότι η ζήτηση για το μη επαγγελματικό iPhone 6,7 ιντσών είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη του iPhone 13 mini 5,4 ιντσών από πέρυσι, το οποίο ουσιαστικά αντικαθιστά στη σειρά. Ο Kuo δήλωσε: “Η στρατηγική τμηματοποίησης των προϊόντων της Apple για τα απλά μοντέλα της σειράς αποτυγχάνει φέτος”.

Το iPhone 14 Plus προορίζεται για πελάτες που θέλουν ένα μεγαλύτερο iPhone χωρίς όλα τα χαρακτηριστικά των high-end μοντέλων της Apple. Το iPhone 14 Plus, όπως και το iPhone 14, διαθέτει το ίδιο chip με το iPhone 13 Pro, βελτιώσεις στην κάμερα και στην αυτονομία την οποία μάλιστα η εταιρεία χαρακτηρίζει ως τη μεγαλύτερη α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss