Οι Τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022 | ediva.gr

]]>

Ένα καλό μανικιούρ είναι ικανό να μας δώσει αυτοπεποίθηση και να αναβαθμίσει το look μας. Μιας λοιπόν που το φθινόπωρο πλησιάζει είναι μια καλή ώρα για να δεις ποιες είναι οι τάσεις στα νύχια που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο του 2022. Έτσι, θα ξέρεις τι να ζητήσεις από την μανικιουρίστ σου προκειμένου να δείχνεις μοντέρνα!
Πράγματι, ένα καλό μανικιούρ αρκεί για να έχεις μια πιο μοντέρνα εμφάνιση! Συνήθως βέβαια θέλουμε αυτό που θα επιλέξουμε για τα νύχια μας να συνάδει και με την εποχή. Τι όμως θα είναι στη μόδα στο φετινό φθινόπωρο; Ανακάλυψε τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022!
Οι Τάσεις στα νύχια για μοντέρνα μανικιούρ το Φθινόπωρο 2022

Glazed donut nails

Τα Glazed Donut Nails αποτελούν μια πολύ πρόσφατη ιδέα που θα μας απασχολήσει πολύ τον επόμενο καιρό. Αυτό το λαμπερό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό μανικιούρ κάνει το χέρι σου να δείχνει σικ και περιποιημένο. Στην ουσία πρόκειται για ένα φυσικό χρώμα στα νύχια που έχει περαστεί από πάνω με μια πιο λαμπερή αλλά ημιδιάφανη στρώση. Δοκίμασε το άφοβα καθώς ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδας και είναι πολύ κομψό!
Δες επίσης: Διαχρονικά μανικιούρ που δε θα αποτύχουν ποτέ

Γκρι νύχια- Τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2022

Το γκρι είναι ένα κατεξοχήν φθινοπωρινό χρώμα που δε θα λείπει ούτε φέτος από την χρωματική παλέτα για τα νύχια. Εξάλλου, έχει τόσες πολλές αποχρώσεις που μπορείς να δοκιμάσεις. Από το σκούρο γκρι μέχρι το πιο ανοιχτό αλλά και αποχρώσεις που τείνουν προς λιλά, σίγουρα το γκρι είναι ένα χρώμα που θα απασχολήσει τα φθινοπωρινά μανικιούρ μας.
Δες επίσης: 5 Εκπληκτικά σχέδια για εντυπωσιακά κοντά νύχια!
Γαλλικό μανικιούρ με μαύρες άκρες

]]>

Το γαλλικό μανικιούρ μάλλον δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό όμως που γίνεται συχ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss