Οικογενειακή υπόθεση το GNTM: Μαμά και κόρη αναστάτωσαν με τα κόκκινα μπικίνι

GNTM: Μαμά και κόρη εντυπωσίασαν με την ομορφιά τους και την αναλογία τους. Συγκινήθηκε η Βίκυ Καγιά

Στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM, πολλές κοπέλες περπάτησαν στις audition μπροστά στους κριτές διεκδικώντας τα πολυπόθητα «Ναι».
Ωστόσο μάνα και κόρη κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να αναστατώσουν φορώντας κόκκινα μπικίνι και αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Η 19χρονη Μάρα και η 47χρονη μητέρα της, η Μικαέλα, ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με την ομορφιά και τις αναλογίες τους, ειδικότερα η μητέρα λόγω ηλικίας.
«Εγώ για τη Μάρα ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει στο παιχνίδι. Με άγγιξαν τα καλά λόγια προς την κόρη μου παρά προς τον εαυτό μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της 47χρονης μητέρας για την κόρη της.

Ο Γιώργος Καράβας μάλιστα δήλωσε για την Μικαέλα «Έχεις το καλύτερο πρόσωπο φωτογραφικά που έχει μπει στον διαγωνισμό», με την ίδια να απαντάει «Εγώ είχα ενδοιασμούς, αλλά ο άντρας μου, μας είπε να έρθουμε οπωσδήποτε, είναι ακομπλεξάριστος».

Συγκίνησαν τη Βίκυ Καγιά
Η αγαπημένη κριτής Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε βλέποντας τη μητέρα να στηρίζει τόσο πολύ την κόρη της. «Είμαι συγκινημένη που στέκεσαι σήμερα εδώ και στηρίζεις το παιδί σου και είμαι συγκινημένη και για έναν ακόμη λόγο, που έβαλες τον εαυτό στο προσκήνιο και κάνεις και λίγο αυτό που θέλεις κι εσύ γιατί πολλές φορές οι μαμάδες ξεχνάμε να ζούμε. Είμαι δίπλα σου», είπε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss