Οικονόμου στο Newsbomb: Παράθυρο για μέτρα στήριξης των δανειοληπτών

Απάντηση στο για το σχέδιο στήριξης των δανειοληπτών έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών, ερωτώμενος από το Newsbomb.gr και τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου για το σχέδιο στήριξης των δανειοληπτών απάντησε:
«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις τράπεζες με ενα διπλο σκοπό στους ανθρώπους που έχουν ένοντο πρόβλημα χρέους, που έχουν κόκκινα δάνεια να αναληφθούν περαιτέρω πρωτοβουλίες από την πλευρά των τραπεζών, να αξιοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό τις νομοθετικές δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να υποστηριχθούν οι συμπολίτες μας αυτοί και οι πιο ευάλωτοι», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Σε ότι αφορά την απειλή που υπαρχει συσσώρευσης ακόμη μεγαλύτερου ιδιωτικού χρέους εξαιτίας του δυσμενούς περιβάλλοντος σε ότι αφορά τα επιτόκια επίσης η κυβέρνηση αναμένει από την πλευρα των τραπεζων πρωτοβουλίες σε κατευθύνσεις που και αυτές θα βοηθήσουν στην υποστήριξη των δανειοληπτών. Παρακολουθούμε το θέμα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις τράπεζες και ότι καλύτερο μπορεί να γίνει προκειμένου να υποστηριχθεί η ελληνική κοινωνία θα γίνει», συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου.
Υπενθυμίζεται ότι η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ξεκίνησε με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην δυτική Ελλάδα, κάνοντας αναφορά στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της περιοχής, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η περιφερειακή ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Οικονόμου άφησε αιχμές για την τακτική του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως είπε, περιοδεύει στην επαρχία επικρίνοντας το έργο της κυβέρνησης.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss