Οικονόμου: Τσίπρας – Ανδρουλάκης συμπλέουν πλέον ανοιχτά

Για «ανοιχτή σύμπλευση» Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Ανδρουλάκη έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι «δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα».

«Εθνικά επιζήμιο» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα και τις δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή.
«Ο Τσίπρας σε κάθε παρουσία του στο εξωτερικό διασύρει την Ελλάδα εξαιτίας του μένους του για την κυβέρνηση. Στον Ντογιάκο δήλωσε την στήριξή του στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στο εξωτερικό τη διασύρει. Τι είδους σοβαρότητα είναι αυτή;Είναι προφανής η ταύτιση, τα ιλαροτραγικά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν Τσίπρα – Ανδρουλάκη για Καϊλή. Δεν λένε καν τη λέξη ΠΑΣΟΚ. Είναι τέτοια η σύμπλευσή τους πλέον που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα».

Παράλληλα σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις σημείωσε: «Βλέπουμε επίσης ότι η ΝΔ κρατά σταθερό και μεγάλο προβάδισμα. Ο πρωθυπουργός έχει μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα που επίσης έχει δοκιμαστεί. Η κυβέρνηση μελετά τα ευρήματα. Δεν νομίζω να έχουμε συνηθίσει η κυβέρνηση κοντά στη λήξη της τετραετίας της να διατηρεί ευρύ προβάδισμα. Προχωράμε με το πρόγραμμά μας και την υλοποίηση αναγκών των πολιτών.
Θα ήταν καλό να συγκεντρώσουμε τις προβλέψεις Τσίπρα για τον χρόνο των εκλογών. Έχει πέσει έξω σε όλες. Έτσι θα πέσει και σ’ αυτή.

Εμείς δεν έχουμε επιτεθεί σε κανέναν. Διαβάζουμε δηλώσεις και εμείς αποτυπώνουμε τα πραγματικά περιστατικά. Εμείς για την Καϊλή δενεπιτεθήκαμε σε κανέναν, ούτε καν στο ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα ο Ανδρουλάκης το επόμενο πρωί τη χρέωσε στη Νέα Δημοκρατία.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss