Ojalá: Maluma, Levine & Rudeboyz στο απόλυτο hit της χρονιάς – Αποκλειστικό υλικό από το video clip

Οι βραβευμένοι με Grammy Κολομβιανοί καλλιτέχνες/παραγωγοί και συνεργάτες του Maluma, The Rudeboyz (“Hawaii”, “Felices los 4”, “Borró Cassette” & “Chantaje”), βγαίνουν στο προσκήνιο με τη βοήθεια του παγκόσμιου ειδώλου της Latin μουσικής, Maluma, για το debut single τους “Ojalá”, το οποίο είναι σε συνεργασία με τον superstar Adam Levine. Συνέχισε μαζί μας, γιατί… σου έχουμε μια έκπληξη!
Το νέο hit που θα σε κάνει να χορεύεις ασταμάτητα
Το τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music, είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα με το video που είναι σε σκηνοθεσία της Diane Martel. Ο Bryan Lezcano Chaverra, που έχει το ψευδώνυμο “Chan El Genio”, και ο Kevin Mauricio Jiménez Londoño, με το ψευδώνυμο “Kevin ADG”, γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 2008 μια περίοδο που δημιουργούσαν ο καθένας τη δική του μουσική. Αφού έγιναν φίλοι και συνεργάτες, δημιούργησαν το duo, The RUDEBOYZ. Το γνωστό duo είναι υπεύθυνο για την παραγωγή παγκόσμιων επιτυχιών για καλλιτέχνες όπως: Shakira, Arcangel, Yandel, Sech, Blessd, Rels b, Jennifer Lopez, Prince Royce, FEID, Sebastian Yatra, De La Ghetto και Mau y Ricky μεταξύ άλλων.

«Άσε με να σου πω πριν φύγεις, δεν ήθελα να τα παρατήσω, έχασα τη μάχη. Δεν έφταιγες ούτε εγώ, ούτε εσύ. Μωρό μου, είναι πράγματα της ζωής. Ελπίζω να τα πας καλά με την απόφασή σου», λένε μεταξύ άλλων οι στίχοι.

Η «Σιγουριά» της Daphne Lawrence έχει το beat πο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss