Ολλανδία: Έξι νεκροί και επτά τραυματίες από το δυστύχημα με φορτηγό κοντά στο Ρότερνταμ

Ολλανδία: Έξι οι νεκροί από το δυστύχημα με το φορτηγό κοντά στο Ρότερνταμ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό. Επτά οι τραυματισμένοι εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν στο δυστύχημα που συνέβη χθες, Σάββατο, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα ανθρώπων που δειπνούσε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο Ρότερνταμ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ολλανδική αστυνομία.
«Έχουμε τώρα έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν και επτά που τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, μετά το χθεσινό δυστύχημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Μίριαμ Μπόερς.

Τα θύματα που βρίσκονταν στο μπάρμπεκιου την ώρα που το φορτηγό έπεσε πάνω τους, ήταν ηλικίας 50, 32, 75, 41, 28 και 62 ετών ενώ από τους επτά τραυματισμένους ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένας πρώτος απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ έκανε λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς χθες το βράδυ όταν το φορτηγό που έφερε ισπανικές πινακίδες ξέφυγε από την πορεία του σε δρόμο στο Ζουιντζιντσέντικ, περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Ρότερνταμ.

«Το φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων που μετείχαν σε μπάρμπεκιου που είχε οργανωθεί στη γειτονιά τους», διευκρίνισε η αστυνομία του Ρότερνταμ σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter.

Φωτογραφίες που ελήφθησαν μετά το δυστύχημα επέτρεψαν να αναγνωριστεί ό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss