Ολυμπιακός: «Καλή η κριτική, αλλά η υπερβολή βλάπτει» – Η παρουσίαση του Μίτσελ από τον Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την επίσημη παρουσία του Μίτσελ, την οποία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην πρώτη θητεία του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν τα λόγια και να υπάρξει σκληρή δουλειά.
«Μας γνωρίζει καλά, γνωρίζει πολλούς ανθρώπους που είναι μαζί μας αυτά τα χρόνια. Όταν σταματήσαμε τη συνεργασία μας ο καθένας ήθελε το καλό του άλλου», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ ο Μίτσελ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να σταματήσουμε να μιλάμε και να επικεντρωθούμε στη σκληρή δουλειά». Ο Μίτσελ αποκάλυψε εν συνεχεία πως «έχω ζητήσει από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες να μην έχουμε περισσότερους από 24 παίκτες, συν τους τερματοφύλακες. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει, αλλά ξέρω ότι θα γίνει».

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό:

O Βαγγέλης Μαρινάκης είπε αρχικά: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρουσίαση του Μίτσελ. Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι. Από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και από τη θητεία του ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής. Με τον Μίτσελ ζήσαμε ωραίες στιγμές. Ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές βραδιές. Με έναν Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάει στα μάτια τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης… πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας. Ακόμη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους κοιτάξαμε στα μάτια και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το είχαμε ευχαριστηθεί όλοι μας. Αυτό που κατάφερε ήταν η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ομάδες και να τις νικήσουν. Επίσης μας γνωρίζει καλά, γνωρίζει πολλούς ανθρώπους που είναι μαζί μας αυτά τα χρόνια. Όταν σταματήσαμε τη συνεργασία μας ο καθένας ήθελε το καλό του άλλου».

Εν συνεχεία, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού εξήγησε: «Δεν υπάρχει περίοδος προσαρμογής. Αυτό που χρειάζεται είναι πολύ δουλειά. Συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο. Έχουμε διαβάσει πολλά. Για έναν κακό Ολυμπιακό, που δεν τα πήγε καλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτός ο κακός Ολυμπιακός, με παίκτες που δεν έπιασαν την απόδοση που θα έπρεπε. Έχει ισοφαριστεί ή έχουμε δεχθεί γκολ που άλλαξε και το αποτέλεσμα, πέντε φορές στην Ευρώπη στα στις καθυστερήσεις. Δεν είναι καλό. Δεν είναι σύμπτωση. Αλλά θα μπορούσε με την ίδια απόδοση να είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα. Στην Ελλάδα χάσαμε επτά βαθμούς. Σύμφωνα με τα νούμερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss