Ολυμπιακός: «Μένουμε στο πρωτάθλημα, έρχονται μηνύσεις»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την παραμονή της ομάδας στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά την σημερινή (8/11) έκτακτη συνεδρίασή του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αναφορικά με την πρόταση του κ. Ι. Βρέντζου για την αποχώρηση της ΠΑΕ από το Πρωτάθλημα της Superleague 1, το Δ. Σ. Συμβούλιο με ψήφους 8-2 τάχθηκε υπέρ της παραμονής της ομάδας στη διοργάνωση. Σεβόμενο την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου και την παγκόσμια αξία των αθλητών και προπονητών μας, το Δ. Σ. αποφάσισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια της κατάκτησης του 48ου πρωταθλήματος και του 29ου Κυπέλλου, εκφράζοντας την εδραία πεποίθηση όλης της Ολυμπιακής οικογένειας ότι είναι μικρή κάθε βαθμολογική διαφορά μπροστά στον γίγαντα Ολυμπιακό.
2. Ως προς τις επόμενες, άμεσες ενέργειες, το ΔΣ αποφάσισε ομοφώνως να προβεί στην υποβολή μήνυσης κατά συγκεκριμένων προσώπων που συγκρότησαν και λειτουργούν εντός του ελληνικού ποδοσφαίρου εγκληματική οργάνωση, η οποία με συστηματικούς εκβιασμούς και δωροδοκίες έχει εκλέξει την πλειονότητα των Προέδρων των Ενώσεων – Μελών της ΕΠΟ, με μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό να ελέγξει όλο τον οργανισμό της Ομοσπονδίας και ιδίως την Εκτελεστική Επιτροπή, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τους Έλληνες Διαιτητές, αλλά και την επιλογή χαμηλού επιπέδου ξένων διαιτητών.

3. Ομοφώνως αποφασίστηκε ότι ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα επιμείνει στην διερεύνηση της πορείας της ποινικής δικογραφίας αναφορικά με εκβιάσεις και δωροδοκίες μελών των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα, η οποία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά παραμένει στο συρτάρι του για περισσότ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss