Ολυμπιακός: Συγγνώμη από τον Ρονάλντο ζήτησε ο Βατσλίκ – «Δεν μου κράτησε κακία (video)

Ολυμπιακός: Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για τη σύγκρουση με τον Ρονάλντο και τον διάλογο μετά το ματς.

Ο Τόμας Βατσλίκ είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Τσεχίας με την Πορτογαλία για το Nations League.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν βασικός στη συντριβή της ομάδας του με 4-0. Δέχθηκε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ με την εθνική του στη βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της.

Ο ίδιος, μάλιστα, πρωταγωνίστησε και στον τραυματισμό του Ρονάλντο. Σε μία βαθιά μπαλιά βγήκε να απομακρύνει με τις γροθιές και πέτυχε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και αιμορραγούσε από τη μύτη.

Στο τέλος ο Βατσλίκ είπε για τη σύγκρουση: «Τον χτύπησα στην μύτη με την γροθιά μου σε μία φάση που βρήκα επίσης και την μπάλα. Ήταν σύγκρουση. Ελπίζω να μην έσπασε τελικά την μύτη του, γιατί αιμορραγούσε πολύ. Νιώσαμε και οι δύο πολύ άσχημα για αυτή την φάση και χαίρομαι τελικά που έβγαλε όλο το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε. Τον σταμάτησα στα αποδυτήρια του ζήτησα συγγνώμη και τον ρώτησα πως είναι. Μου απάντησε ότι είναι καλά και δεν μου κράτησε κακία για το χτύπημα».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss