Όμορφες προτάσεις για σικ φθινοπωρινά νύχια | ediva.gr

]]>

Είναι ωραίο το μανικιούρ μας να ταιριάζει με την εποχή. Και μπορεί κατά καιρούς να μας αρέσουν τα εκκεντρικά και τα ιδιαίτερα νύχια αλλά ένα κομψό μανικιούρ είναι πάντα διαχρονικό και δίνει πόντους στην εμφάνιση. Για το λόγο αυτό θα σου δείξουμε μερικά σικ φθινοπωρινά μανικιούρ που δε θα απογοητεύσουν.
Μιας που έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο είναι μια καλή στιγμή να δεις ποια νύχια θα σε βάλουν στο κλίμα με κομψότητα και στυλ. Δες λοιπόν μερικές όμορφες προτάσεις για σικ φθινοπωρινά νύχια!
Κομψά φθινοπωρινά μανικιούρ που θα λατρέψεις!

Glazed Donut Nails

Τα glazed donut nails είναι αναμφίβολα η τάση της σεζόν! Μπορεί να ξεκίνησε το καλοκαίρι αλλά μας απασχολεί ακόμα! Είναι το τέλειο μανικιούρ αν ψάχνεις κάτι σούπερ σικ αλλά που δεν είναι καθόλου αδιάφορο. Κι αυτό γιατί μια γυαλιστερή επιφανειακή στρώση που είναι ότι πρέπει για να δώσει glam στα νύχια σου!

Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες για παστέλ νύχια!
Μαύρο μανικιούρ- Σικ φθινοπωρινά νύχια

Αν μιλάμε για φθινοπωρινά μανικιούρ τότε σίγουρα δε μπορεί να λείπουν τα απλά μαύρα νύχια! Ακόμα και τελείως σκέτα, με κανένα σχέδιο, ένα μαύρο μανικιούρ δείχνει τέλειο επάνω στα νύχια και ειδικά επάνω στα κοντά νύχια. Μια τέτοια επιλογή είναι τελείως διαχρονική αλλά και πολύ κομψή.
Δες επίσης: 5 Εκπληκτικά σχέδια για εντυπωσιακά κοντά νύχια!

]]>

Κλασσικά κόκκινα νύχια

Τα κόκκινα νύχια αποπνέουν φλόγα αλλά και  κομψότητα. Δεν είναι άλλωστε τυχαία ένα από τα πιο διαχρονικά μανικιούρ που σίγουρα όλες έχουμε δοκιμάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Για το φθινόπωρο μπορείς να διαλέξεις ένα κόκκινο μανικιούρ σε έναν λίγο πιο σκούρο τόνο, αντί για το κοραλί καλοκαιρινό χρώμα.
Δες επίσης: 5 Έξυπνες παραλλαγές για γαλλικό μανικιούρ
Nude μανικιούρ- Σικ φθινοπωρινά νύχια

Τι να πρωτοπούμε για τα nude νύχια; Πρόκειται για μια επιλογή που ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών, σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας και σε όλα τα στυλ ντυσίματος! Και φυσικά ένα nude μανικιούρ είναι υπέρκομψο! Τα χέρια σου θα δείχνουν πολύ καθαρά και περιποιημένα και δε θα έχεις να προβληματίζεσαι αν θα ταιριάζουν με το outfit σου.
Δες επίσης: …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss