ΟΠΑΠ: Ο μεγάλος τελικός Αργεντινή-Γαλλία με τις καλύτερες αποδόσεις

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, «Επιστροφή Στοιχήματος» και «Boost Νίκης»* από το Πάμε Στοίχημα

Η Αργεντινή και η Γαλλία θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την Κυριακή στις 17:00 αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι που θα αναδείξει τη νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Από 2 φορές έχουν κατακτήσει το τρόπαιο, η Αργεντινή το 1978 και το 1986 και η Γαλλία το 1998 και το 2018.
Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να σηκώσει για πρώτη φορά το κύπελλο, στην τελευταία του συμμετοχή σε Μουντιάλ. Ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ κυνηγάει το δεύτερο τρόπαιο μετά από αυτό που κατάκτησε στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από 4 χρόνια.

Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αργεντινή-Γαλλία έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
Τόσο στον μεγάλο τελικό, όσο και στον μικρό τελικό του Σαββάτου (17:00) ανάμεσα στην Κροατία και το Μαρόκο, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε σούπερ αποδόσεις, καθώς και τις προωθητικές ενέργειες «Επιστροφή Στοιχήματος» και «Boost Νίκης».*

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τους 2 τελικούς

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Δείτε τις προσφορές για τους 2 τελικούς:

Αργεντινή-Γαλλία: Να σκοράρει ο Χουλιάν Άλβαρες – Να σκοράρει το 1ο γκολ ο Αντουάν Γκριεζμάν – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ – Ημίχρονο Γαλλία/Τελικό Γαλλία & Over 2,5 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss