Όταν η Μπρίτνει Σπίαρς έχασε το στέμμα – Η άγνωστη σχέση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν γνωστή ως πριγκίπισσα της ποπ μουσικής αλλά θα μπορούσε να γίνει έως και βασίλισσα της Αγγλίας.

Στην πηγή έφτασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και δεν ήπιε νερό αφού είχε φτάσει ένα βήμα πριν φορέσει το στέμμα του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς στο απόγειο της δόξας της παραλίγο να γίνει το κορίτσι του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Σύμφωνα με τον βρετανικό έντυπο τύπο πρόκειται για μια ελάχιστα γνωστή ιστορία, η οποία, ωστόσο, είχε προκαλέσει έντονη κινητικότητα στο βρετανικό παλάτι.

Το Μπάκιγχαμ φυσικά δεν ήθελε καν να σκεφτεί το σενάριο ότι η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ, με τα σεξουαλικού περιεχομένου τραγούδια της «Baby One More Time» και «Oops! I Did It Again» και τις προκλητικές εμφανίσεις, θα είχε μια θέση στο παλάτι.

britney spears almost was the queen of england! in 2002, she admitted that prince william was technically to blame for their missed connection. “we exchanged emails for a little bit, and he was supposed to come and see me somewhere… but it didn’t work out, so that was it.” pic.twitter.com/2eWwvY32Xv
— 2000s (@PopCulture2000s) November 29, 2021

Όταν ταμπλόιντ της Αυστραλίας κυκλοφόρησε στις αρχές του 2000 με εξώφυλλο που έδειχνε τον έφηβο τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Σπίαρς στο πλευρό του με τίτλους «Ο πρίγκιπας και η ποπ σταρ» και «Γιατί το παλάτι φοβάται την Μπρίτνεϊ Σπίαρς» πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για φήμες.

Πριν από είκοσι χρόνια, το 2002 η Σπίαρς είχε επιβεβαιώσει, σε όχι ιδιαίτερα γνωστή συν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss