Outfits για να κάνεις το skinny τζιν σου σικ

Τα τελευταία χρόνια, όλα τα είδη τζιν παντελονιών είναι αρκετά στη μόδα. Μακριά, φαρδιά, ζιπ κιλότ, boyfriend style, με σκισίματα ή ξέφτια. Κάπως έτσι τα skinny τζιν κατέληξαν μια από τις τελευταίες επιλογές στα outfits. Η αλήθεια είναι πως η μόδα αυτών των παντελονιών είναι κάπως περασμένη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα κάνεις σικ και να τα συνδυάσεις σε ένα ανεπανάληπτο outfit. Δες εδώ μερικές προτάσεις outfits για να φορέσεις το skinny τζιν σου ξανά και να είσαι πιο σικ και στιλάτη από ποτέ!

Εμφανίσεις για να φορέσεις ξανά το skinny τζιν σου!

Outfit με oversized πουλόβερ και sneakers

Φυσικά και τα oversized ρούχα είναι απόλυτη τάση το τελευταίο καιρό και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις επιλογές σου! Είναι γεγονός ότι τα oversized ρούχα κάνουν τέλεια αντίθεση αλλά και αρμονία με τα στενά ρούχα, οπότε γιατί να μην τα συνδυάσεις με το skinny τζιν σου; Oversized πουλόβερ, skinny τζιν και τα αγαπημένα σου λευκά sneakers για να είσαι μέσα στη μόδα. Συνδύασε το με ένα μικρό τσαντάκι εάν θέλεις να βγεις για κάτι πιο χαλαρό από το πρωί έως το βράδυ ή με ένα backpack για μια πιο καθημερινή εμφάνιση!

Δες επίσης : Πως να είσαι στιλάτη με oversized ρούχα!

Skinny τζιν με πουκάμισο και oxfords

skinny τζιν με πουκάμισο και oxfords

skinny τζιν με πουκάμισο και oxfords

Μια από τις τελευταίες τάσεις που έχουν κερδίσει στο χώρο της μόδας είναι το ανδρόγυνο στυλ. Αυτό το στυλ ουσιαστικά βγάζει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας μέσα από ρούχα που θυμίζουν ανδρικά. Πουκάμισο λοιπόν, skinny τζιν και ένα ζευγάρι oxfords για ένα τέλειο και πολύ μοδάτο ανδρόγυνο look που σίγουρα δε θα σε κάνει να περάσεις απαρατήρητη. Προτίμησε στο μακιγιάζ σου έντονο κόκκινο κραγιόν και πιο ήπιο μακιγιάζ στα μάτια για να δημιουργήσεις τις τέλειες αντιθέσεις!

Σακάκι και animal print μποτάκια

skinny τζιν με σακάκι και μποτάκια

skinny τζιν με σακάκι και μποτάκια

Πιο βραδινό outfit που συνδυάζει το skinny jean σου με τον πιο σικ τρόπο. Εφαρμοστό κορμάκι τύπου εσώρουχο από μέσα και φυσικά από πάνω το αγαπημένο σου μεσάτο σακάκι. Δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την εμφάνιση τα animal print μποτάκια με τακούνι που απογειώνουν το look. Συνδύασε το με μικρό δερμάτινο βραδινό τσαντάκι και ήπιο μακιγιάζ και είσαι πανέτοιμη για τη βραδινή σου βόλτα!

Δες επίσης : 36 Επιλογές για να φορέσεις το γυναικείο σακάκι από το πρωί ως το βράδυ!

Δεμένο πουκάμισο, skinny τζιν και πέδιλα

skinny τζιν με δεμένο πουκάμισο

skinny τζιν με δεμένο πουκάμισο

Άλλη μια βραδινή εμφάνιση αλλά εντελώς διαφορετική. Αυτή τη φορά θα συνδυάσεις το skinny τζιν σου με ένα πουκάμισο το οποίο θα το δέσεις. Έτσι θα του δώσεις μια πιο “αθλητική” διάθεση και δε θα κρύβεις το σώμα σου. Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που αναδεικνύουν το πόδι και σου δίνουν χάρη και θηλυκότητα στο περπάτημα. Συνδύασε το με χρυσά κοσμήματα ή χρυσό ρολόι και έντονο κόκκινο κραγιόν!

Δες επίσης : 3 Ανατρεπτικοί τρόποι για να φορέσεις το πουκάμισο σου!

Outfit με skinny τζιν και παλτό

skinny τζιν με παλτο

skinny τζιν με παλτο

Δες επίσης : 8 Μοναδικοί συνδυασμοί ρούχων με παλτό!

Τα outfits με skinny τζιν και παλτό είναι η ιδανικότερη επιλογή για μια σικ εμφάνιση για όλη τη μέρα. Είτε το συνδυάσεις με ζιβάγκο πουλόβερ, είτε με εφαρμοστή μπλούζα ή με πουκάμισο φρόντισε να ολοκληρώσεις την εμφάνιση με ένα παλτό και ένα ζευγάρι μποτάκια. Ένας αρκετά δυναμικός συνδυασμός για όλες τις ώρες της ημέρας που δε σε περιορίζει. Φόρεσε τα αγαπημένα σου κοσμήματα αλλά να μην είναι πολύ έντονα. Δηλαδή, φόρεσε είτε σκουλαρίκια και κολιέ είτε σκουλαρίκια και ρολόι.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss