Παγιέτες, φτερά και strass: Ένα βίντεο, 7 διαφορετικά festive looks που αξίζει να δοκιμάσεις

Το στυλ δεν έχει ηλικία και το παρακάτω βίντεο μας δίνει μόνο μια μικρή γεύση από τα iconic σύνολα που δημιούργησε για τα φετινά Χριστούγεννα η Renia Jaz.

Μπορεί πολλοί να κατηγορούν, και ίσως δικαίως ως ένα βαθμό, τα social media για τα διάφορα δεινά που μας έχουν βρει κατά καιρούς, σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν χαρίσει ταυτόχρονα και μια μοναδική ελευθερία στον κόσμο. Ειδικά, στο χώρο της μόδας, έναν κόσμο κλειστό και παλιότερα συχνά ελιτίστικο, η αλλαγή που έγινε ήταν μεγάλη. Όλες αυτές οι bloggers, οι influencers και οι content ή digital creators έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, έχοντας τώρα πια το βήμα να δείξουν τη δουλειά και την αισθητική τους μέσα από ένα «ταπεινό» προφίλ σε κάποια ψηφιακή πλατφόρμα.

Το νέο it αξεσουάρ είναι τα υφασμάτινα λουλούδια και έχουμε όλους τους τρόπους για να τα φορέσεις
Έτσι έχουμε την ευκαιρία να αναζητήσουμε, να δούμε και να ταυτιστούμε με τους δημιουργούς που μας εκφράζουν, μπαίνοντας στο δικό μας community και απολαμβάνοντας τη μόδα χωρίς όρια και στερεότυπα. Ένα από τα κομμάτια, που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα είναι και όλες εκείνες οι 50 ή 60 something γυναίκες, που μπήκαν δυναμικά στο fashion influencing, δημιουργώντας τη δική τους τάση, το γνωστό ageless style. Γιατί πράγματι, η μόδα και το στυλ δεν έχουν ηλικία. Μία από τις πιο γνωστές φιγούρες του ageless style είναι η Renia Jaz, με το Instagram account «Vens Wife Style».

https://www.instagram.com/p/CkO …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss