Παλαιστίνη: Ένας νεκρός και 16 τραυματίες σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια της νύκτας εξαπέλυσε επιχείρηση στη Τζενίν για να κατεδαφίσει το σπίτι του δράστη μιας επίθεσης στο Τελ Αβίβ στις 7 Απριλίου.

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και 16 άλλοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια επιχείρησης του ισραηλινού στρατού σήμερα το πρωί στη Τζενίν, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία είχε στόχο την κατεδάφιση του σπιτιού του δράστη μιας αιματηρής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
«Υπήρξε ένας μάρτυρας, ηλικίας 29 ετών, και 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες ή οβίδες στη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στη Τζενίν», ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές και πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, ο νεκρός είναι ο Μοχαμάντ Σαμπαανέχ και σκοτώθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια της νύκτας εξαπέλυσε επιχείρηση στη Τζενίν για να κατεδαφίσει το σπίτι του δράστη μιας επίθεσης στο Τελ Αβίβ στις 7 Απριλίου, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις Ισραηλινοί.

Την επίθεση είχε εξαπολύσει ο Ραΐντ Χάζεμ, ένας Παλαιστίνιος «που δεν ήταν γνωστό ότι συνδεόταν» με κάποια ένοπλη οργάνωση, σύμφωνα με την ισραηλινή υπηρεσία Πληροφοριών. Τον Χάζεμ είχε σκοτώσει η αστυνομία έπειτα από ανθρωποκυνηγητό στο Τελ Αβίβ.

Έπειτα από μια σειρά αντιισραηλινών επιθέσεων από τον Μάρτιο ως και τον Μάιο, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 19 άνθρωποι, ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε την επιχείρηση «Σπάστε το κύμα» και αύξησε τις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss