ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η τελευταία αγωνιστική του Champions League

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ-Τότεναμ, Σπόρτινγκ-Άιντραχτ και Σαχτάρ-Λειψία με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η αυλαία πέφτει στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης. Τέσσερα εισιτήρια για την φάση των «16» του Champions League κρίνονται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
Ο πιο αμφίρροπος όμιλος είναι ο 4ος. Και οι 4 ομάδες που συμμετέχουν διεκδικούν την πρόκριση. Πρωτοπόρος είναι η Τότεναμ με 8 βαθμούς. Ακολουθούν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 7 και στην τελευταία θέση βρίσκεται η Μαρσέιγ με 6.

Αύριο (22:00) παίζουν η Μαρσέιγ με την Τότεναμ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Στον 5ο όμιλο η Μίλαν προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία στο ματς της Τετάρτης (22:00) με τη Σάλτσμπουργκ. Μόνο νίκη θέλει η αυστριακή ομάδα.

Στον 6ο όμιλο η Λειψία παίζει για 2 αποτελέσματα την Τετάρτη (19:45) στο παιχνίδι με την τυπικά γηπεδούχο Σαχτάρ Ντόνετσκ στη Βαρσοβία. Τη νίκη χρειάζεται η ουκρανική ομάδα για να πάρει το εισιτήριο για τους «16»

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα.Οι αγώνες Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ-Τότεναμ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Λειψία έχουν τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για το ματς Ολυμπιακός-Nαντ
Στο Europa League την Πέμπτη (19:45) ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο παιχνίδι του στον 7ο όμιλο. Υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Ναντ και θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με νίκη.
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Ολυμπιακός-Ναντ την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss