Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Τσέριν, παίζει με Ιωνικό

Παναθηναϊκός: Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Άνταμ Τσέριν, χωρίς να τίθεται θέμα ενόψει της πρεμιέρας με τον Ιωνικό.

Το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το ματς κόντρα στον Ιωνικό, ολοκληρώθηκε. Οι «πράσινοι» την Κυριακή (21/8) υποδέχονται τους Νικαιώτες στο «Απόστολος Νικολαϊδης», θέλοντας να αρχίσουν δυνατά τη Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αύριο Σάββατο θα ανακοινώσει τις επιλογές του για την αποστολή, εκεί που δεδομένα δε θα βρίσκεται ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Λόγω του τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Ολλανδό απ’ την αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, αποφασίστηκε να κάνει αποφόρτιση ο Άνταμ Τσέριν. Ο νεαρός Σλοβένος γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά δε φαίνεται να τίθεται θέμα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Θα είναι στη διάθεση του προπονητή και πιθανότατα στην ενδεκάδα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της προπόνησης για τους υπόλοιπους, περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Το Σάββατο θα διεξαχθεί προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» κι ακολούθως θα ανακοινωθεί η πρώτη αποστολή για τη φετινή Super League.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss