Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εξετάζει την περίπτωση του Καμπόκλο σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Houston Rockets forward Bruno Caboclo (5) dunks against the Philadelphia 76ers during the second half of a NBA basketball game Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) 2020 KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου φόργουορντ/σέντερ, Μπρούνο Καμπόκλο φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού “pianetabasket”.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για μερικές ακόμα προθήκες στο ρόστερ του πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μία από αυτές είναι ο Πολωνός, Ματέους Πονίτκα ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην συμφωνία του με τους πράσινους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού “pianetabasket”, ακόμα ένας παίκτης που εξετάζουν οι πράσινοι είναι ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ, Μπρούνο Καμπόκλο ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με την φανέλα των Ρόκετς και των Γκρίζλις ενώ το καλοκαίρι είχε υπογράψει 10ημερο συμβόλαιο για την προετοιμασία των Σέλτικς.

Ο 27χρονος, ύψους 2.06 ψηλός πέρασε την περσινή χρονιά σε ομάδα της πατρίδας του, στη Βραζιλία μετρώντας 23.9 πόντους και 11.1 ριμπάουντ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss