Παναθηναϊκός: «Συντετριμμένοι από τον θάνατο του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μήνυμά της στα social media αποχαιρέτησε τον Ιγκόρ Σιπνιέφσκι.

«Κεραυνός εν αιθρία» ήταν η είδηση του θανάτου του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, που βύθισε στο πένθος το πολωνικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 47χρονος άλλοτε διεθνής Πολωνός ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή, με άγνωστη ως τώρα την ακριβή αιτία θανάτου, το πρωί της Παρασκευής (4/11), με τον Παναθηναϊκό να στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του πρώην παίκτη του.
«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι συντετριμμένη με τον αδόκητο θάνατο του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Ιγκόρ γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1974 στο Λοτζ της Πολωνίας και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό απ’ το 1998 μέχρι το 2001. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού 85 φορές, ενώ σκόραρε 20 γκολ. Στο πρωτάθλημα έπαιξε 53 φορές, σκοράροντας 8 τέρματα, ενώ μέτρησε και 12 παρουσίες στα Κύπελλα Ευρώπης μεταξύ των οποίων και στο Champions League, όπου σκόραρε απέναντι στην Άρσεναλ. Αξέχαστη έχει μείνει και η σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Ολντ Τράφορντ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

https://www.instagram.com/p/CkiV-qCMdMA


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss