Πάνω από 500 εκατομμύρια παλιά τηλέφωνα Samsung λαμβάνουν ενημέρωση επιδιόρθωσης GPS

Η εταιρεία επεκτείνει τώρα την ίδια επιδιόρθωση με τη νέα ενημέρωση για 500 εκατομμύρια+ παλιά τηλέφωνα Galaxy. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν τα Galaxy S5 Neo, Galaxy Alpha, Galaxy A7, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9 και Galaxy Note 9.

Καμία από αυτές τις συσκευές δεν είναι κατάλληλη για μία μόνο ενημέρωση λογισμικού και κανείς δεν θα περίμενε αυτήν την έκπληξη. Ωστόσο, η Samsung συνεχίζει να κινείται παρέχοντας όχι μόνο τη σταθερότητα του συστήματος, αλλά και την ενημέρωση επιδιόρθωσης σταθερότητας GPS για αυτά τα μοντέλα, ώστε να παρέχει στους χρήστες σωστές υπηρεσίες εντοπισμού θέσης, πλοήγησης και χρονισμού.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτές οι ενημερώσεις δεν έχουν έρθει με την πιο πρόσφατη ενημέρωση κώδικα ασφαλείας. Το πρόγραμμα παρακολούθησης ενημερώσεων της εταιρείας για αυτά τα τηλέφωνα αναφέρει μόνο μια επιδιόρθωση σταθερότητας GPS, εκτός από το Galaxy S6 του οποίου το αρχείο αλλαγής αναφέρει επίσης ορισμένες πρόσθετες διορθώσεις και νέες/βελτιωμένες λειτουργίες. Αλλά λαμβάνουν ενημερώσεις, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Το Samsung Galaxy S5 Neo κυκλοφόρησε το 2015 και πρόσφατα γιόρτασε την έβδομη επέτειό του. Το Galaxy Alpha, από την άλλη, είναι ακόμα πιο παλιό. Κυκλοφόρησε το 2014, ήταν το πρώτο τηλέφωνο Samsung που υιοθέτησε μια πιο premium εξωτερική σχεδίαση με συμπαγές πλαίσιο αλουμινίου.
Οι πελάτες …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss