ΠΑΟΚ-Λαμία 1-0: Ο Κούρτιτς ξελάσπωσε τον «Δικέφαλο» – Ένταση στην Τούμπα, γκολκίπερ ο Σβαμπ!

ΠΑΟΚ-Λαμία: Ο «Δικέφαλος» με γκολ του Κούρτιτς λύγισε 1-0 την ομάδα της Φθιώτιδας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Τραυματίστηκε ο Κοτάρσκι στο 101′ κι έπαιξε τερματοφύλακας ο Σβαμπ!

Το ζητούμενο σε μία ομάδα με μεγάλη πίεση, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και χωρίς απαραίτητη ποιότητα, είναι η νίκη.
Αυτό έκανε και ο ΠΑΟΚ. Για τρίτο ματς στην Τούμπα, όπως και με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, παίκτες, τεχνικό τιμ, στελέχη στην Τούμπα έζησαν θρίλερ. Ο αναιμικός, κακός «Δικέφαλος» λύγισε 1-0 την καλοστημένη Λαμία με το γκολ του Κούρτιτς στο 43′. Έτσι, έφτασε τους δέκα βαθμούς και είναι μόνος δεύτερος, αλλά με εμφανίσεις, όπως η αποψινή δεν έχει τύχη.

Η Λαμία αντίθετα, αν στο πρώτο μέρος είχε πιο σωστές τελικές πάσες στις αντεπιθέσεις, θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά και να φύγει με αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη. Φυσικά προέχει πάντα η υγεία και ευχή όλων να είναι καλά ο Κοτάρσκι, ο οποίος αποχώρησε σοβαρά χτυπημένος από τον Μποάκιε στο 101′!
Σχηματισμοί

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Κοτάρσκι στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Λύρατζης κι αριστερό ο Βιεϊρίνια. Στόπερ οι Ίνγκασον, Κουλιεράκης, στα χαφ οι Ντάντας, Κούρτιτς, πιο μπροστά ο Αουγκούστο, δεξιά ο Νάρεϊ, αριστερά ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Η Λαμία είχε τον Σαράνοφ στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σιμόν, αριστερό ο Γκοράνοφ και στόπερ οι Αντέτζο, Κορνέζος. Στα χαφ οι Σλίβκα, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, στα άκρα οι Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης και στην κορυφή ο Μανούσος.
Φλύαρος ο ΠΑΟΚ
Ο «Δικέφαλος» από το πρώτο λεπτό είχε την κατοχή, η οποία έφτασε στο ημίχρονο έως και το 70%. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν επιπόλαιος και η Λαμία είχε στηθεί εξαιρετικά. Έκλεισε τους χώρους, περιόρισε τους Θεσσαλονικείς στα άκρα και μπλόκαρε τον άξονά του και ειδικά τους Αουγκούστο, Κούρτιτς.
Η Λαμία, μάλιστα, έψαχνε στις αντεπιθέσεις τον Τσιλούλη στην πλάτη του Βιεϊρίνια. Στο 4’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Τσιλούλη σε τετ α τετ από τα πλάγια απέκρουσε ο Κοτάρσκι΄.

Στο 8’ μακρινό αριστερό σουτ του Λύρατζη δεν είχε τύχη, ενώ στο 13’ σουτ του Βιεϊρίνια έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 23’ όταν ο Σαράνοφ σταμάτησε τον Νάρεϊ σε τετ α τετ.
Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss