Παπαστράτος: Διοικητικό Κέντρο για Cluster 12 χωρών

Κομβικό ρόλο θα έχει η Ελλάδα το 2023, καθώς η Παπαστράτος μετεξελίσσεται σε Διοικητικό Κέντρο των Λειτουργιών της Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, επικεφαλής ως Αντιπρόεδρος Ευρώπης αναλαμβάνει ο Χρήστος Χαρπαντίδης, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο, Μάλτα, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Μαυροβούνιο) και έδρα την Ελλάδα. Παράλληλα, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος αναλαμβάνει, το 2023, ο Γιώργος Μαργώνης, με χώρες ευθύνης τις Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.
Το επιχειρηματικό αποτύπωμα της Παπαστράτος μεταφράζεται σε κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 5 δισ. δολάρια, 3 εργοστάσια και περισσότερους από 4.000 εργαζομένους. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές δραστηριότητας της PMI, στην οποία λειτουργούν 2 από τα 3 εργοστάσια παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού στην Ευρώπη.

Όπως σημειώνεται, οι οργανωτικές αλλαγές συνδέονται άρρηκτα με την πορεία της Παπαστράτος προς μία Ελλάδα χωρίς τσιγάρο.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε:

«Η Παπαστράτος κεφαλαιοποιεί τη συνεχή και συνεπή διαδρομή της προς το καλύτερο, με την Ελλάδα να γίνεται στρατηγικός κόμβος στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς τσιγάρο. Η απόφαση της Philip Morris International να επιλέξει τη χώρα μας ως Διοικητικό Κέντρο όλων των χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός μας εξελίσσεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Χάρη στη βαθιά σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους ανθρώπους μας, τους καταναλωτές και την κοινωνία, επιταχύνουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη του οργανισμού μας, με οδηγό την επιστήμη και όχημα την τεχνολογία.»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss