Παπίκιο Όρος: Η φωτιά στο παρθένο δάσος καίει για 19η μέρα

Φωτιά στο Παπίκιο Όρος: Καίγεται για 19η ημέρα – Η Πυροσβεστική δίνει καλύτερη εικόνα και ελπιδοφόρο μήνυμα για την οριοθέτηση και πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς στο παρθένο δάσος.

Ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωνσταντίνος Κουκούρας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση που επικρατεί στο παρθένο δάσος 19 μέρες μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.
«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ καλά. Είμαστε κοντά στην πλήρη οριοθέτησή της. Δεν γνωρίζω πόσα στρέμματα έχει καταστρέψει. Τώρα κοιτάμε την κατάσβεση. Θα γίνουν γνωστά στην πορεία», επισήμανε ο κ. Κουκούρας

Από τη μεριά της η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε τη δικιά της απάντηση, στα σχόλια των πολιτών, ότι η τηλεόραση δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο σοβαρό περιστατικό. «Όντως η τηλεόραση δεν ανέδειξε το θέμα όσο έπρεπε. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έκανε σκόπιμα. Πάντως πραγματικά το ρεπορτάζ δεν αναδείχθηκε ως όφειλε. Μιλάμε για μια πυρκαγιά με μεγάλη έκταση», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της.

Οι δυσκολίες κατάσβεσης στο Παπίκιο Όρος

Με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και την αδιάλειπτη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από την πρώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss