Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Παρέμβαση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/11) ο Ρουβίκωνας.

Μέλη της οργάνωσης προσέγγισαν τις εγκαταστάσεις του Υπουργείου στην οδό Φραγκούδη στην Καλλιθέα, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην τζαμαρία του κτηρίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Λίγα λεπτά αργότερα στην ιστοσελίδα του Ρουβίκωνα αναρτήθηκε κείμενο όπου η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για προσαγωγές.

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Photo 2/3

Photo 3/3

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ρουβίκωνα

«Όταν ακούμε για μεγάλες αλλαγές και καινοτομίες στην κρατική μηχανή και την ευρύτερη δημόσια διοίκηση, μη γελιόμαστε. Σίγουρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Το δημόσιο χρήμα για τα εκάστοτε κρατικοδίαιτα λαμόγια και τις οικονομικές ελίτ είναι ό,τι το σκατό για την μύγα. Πέφτουν πάνω του και μασουλάνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Όποιος προλάβει πρόλαβε, κι όσα περισσότερα αρπάξει.
Αυτό, όμως, που για μας είναι κλοπή, ρεμούλα, διαφθορά και βόθρος, γι᾽ αυτούς είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά. Έτσι, λοιπόν, ό, τι συνέβη με τον Πάτση δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά επιβεβαίωση του κανόνα. Εξαγορά “κόκκινων δανείων” αξίας 63 εκ. κοψοχρονιά, με 4,3 εκ., απευθείας αναθέσεις απ’ τα ΕΛΤΑ για νομικές συμβουλές ύψους 1.000.000. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι τα ΕΛΤΑ βρίσκονται υπό την πολιτική εποπτεία του Κυριάκου Πιερρακάκη, υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Και, όπως αποδεικνύεται, επί των ημερών του λαμβάνει χώρα ένα όργιο απευθείας αναθέσεων σε εταιρείες άνω των 25 εκ., ένα όργιο ληστρικής επέλασης και μάσας του δημόσιου πλούτου.
Πολλές από αυτές τις απευθείας αναθέσεις, χωρίς διαγωνισμό, με απευθείας διαπραγμάτευση του Υπουργείου με τα εκάστοτε αδηφάγα τρωκτικά του κεφαλαίου, και χωρίς καμία δημοσίευση.
Σαν τρωκτικά, δηλαδή, πίσω από κλειστές πόρτες δίνουν τα χέρια και κλείνουν μπίζνες, μοιράζοντας την πίτα κατά το δοκούν και κατά πώς τους βολεύει, για να ευχαριστήσουν κάποιον φίλο ή φίλη τους και στο μέλλον να εξαργυρώσουν αυτήν τους την εκδούλευση. Και πώς εξαργυρώνεται αυτή η εκδούλευση; Μα με την εξασφάλιση ότι στην επόμενη εκλογική διαδικασία τα ψηφαλάκια θα ξαναπάνε εκεί που πρέπει να πάνε. Έτσι, λοιπόν, ένας βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ βρίσκεται να ‘χει πέσει με τη μούρη μες στο μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss