Παρουσιάστριες σε ρόλο ηθοποιών: Από τη Φαίη Σκορδά στην Τσαπανίδου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου
09/12/2022 15:01

Έχουν κερδίσει μία θέση στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της εγχώριας τηλεοπτικής πραγματικότητας. Με πολλές εκπομπές στο ενεργητικό τους και ένδοξες στιγμές στη μικρή οθόνη, έχουν «τολμήσει» κατά το παρελθόν να κάνουν ένα μικρό πέρασμα από κινηματογραφικές ταινίες με τα «ντοκουμέντα» να μένουν και τις εμφανίσεις τους να συζητιούνται.
Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Λάτρης της έβδομης τέχνης, καθώς στα πρώτα της βήματα εργαζόταν στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στην ταινία «Λάρισα Εμπιστευτικό» πριν από 10 χρόνια. Υποδυόμενη τον εαυτό της, είχε εμφανιστεί ως «ντίβα» της τηλεόρασης σε μία κηδεία κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ήταν, μάλιστα, η εποχή που βρισκόταν στο MEGA με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό mou» και έβλεπε τις μετοχές της να απογειώνονται. Αυτό, φυσικά, δεν της στέρησε την επιθυμία να βρεθεί έστω και για λίγο στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη. (Δείτε το απόσπασμα πιο πάνω, στο 1.31.40)
Σίσσυ Χρηστίδου

«Χαμογέλα και πάλι!» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA, διανύοντας με την εν λόγω εκπομπή την πιο ωραία επαγγελματική της φάση. Η παρουσιάστρια, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε στην πρωτεύουσα το 2004 για να αναζητήσει την τύχη της, λατρεύει να δοκιμάζεται σε διαφορετικά πράγματα και το έχει αποδείξει. Πρωινές εκπομπές, καθημερινές αλλά και εβδομαδιαίες, late night show ως παρτενέρ του Θέμου Αναστασιάδη, επιχειρηματικές δραστηριότητες… η Σίσσυ τα έχει δοκιμάσει όλα. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το πέρασμά της και από τη μεγάλη οθόνη καθώς έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Γιώρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss