Παρθένος Ημερήσια Πρόβλεψη 20/08: Η κρυφή ζωή σου θα μαθευτεί σύντομα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό

Ζώδια – Παρθένος: Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα… χαμογελάσεις με τα προσωπικά θέματα διαφόρων και τα «παραλειπόμενα» τους

Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε διαρκείς εναλλαγές των δεδομένων κι ίσως να… απαυδήσεις από λόγια που δεν έχουν σχεδόν κανένα αντίκρισμα στην πράξη. Με τον Άρη μάλιστα να κάνει πρεμιέρα στο ίδιο ζώδιο είναι πολύ εύκολο να τα «τσουγκρίσεις» με τους ανακόλουθους, που μπερδεύονται στα πόδια σου και τελικά αν θες να γίνουν οι δουλειές σου με τον δικό σου τρόπο, δράσε μόνος/η σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα… χαμογελάσεις με τα προσωπικά θέματα διαφόρων και τα «παραλειπόμενα» τους, ενώ μπορεί να δεις σημαντική βελτίωση στους δείκτες της σωματικής και ψυχικής ευεξίας σου.
Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/08

Η Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια κρυφή κατάσταση κι αν είσαι μόνος/η κι έχεις… όρεξη, δεν έχεις παρά να ανταποκριθείς σε ένα πρόσωπο που έχει λόγους για να μην δημοσιοποιηθεί η ερωτική σας συνάντηση! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» με πλάγιο τρόπο, δεν είναι όμως σκόπιμο να κάνεις αυτό που δεν θα ήθελες να πάθεις. Εξ άλλου η… κρυφή ζωή σου θα μαθευτεί σύντομα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss