Πασχάλης Αρβανιτίδης: «Ήταν ο ψύχραιμος εμψυχωτής όλων, πάνω από όλα ήταν καλό παιδί»

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ μίλησε για τον φίλο και συνεργάτη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών.
Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στις «Συνδέσεις» για την μεγάλη απώλεια και ανέφερε ότι είναι όλοι σοκαρισμένοι που «ο καλός τους φίλος και εξαιρετικός συνάδελφος έφυγε από τη ζωή».

Ο γνωστός τραγουδιστής, τόνισε ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ξεχώριζε όχι μόνο για τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες αλλά και για τον αγώνα που έκανε για τα δικαιώματα του κλάδου.

«Ήταν ο ψύχραιμος εμψυχωτής όλων», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το «Μάθημα Σολφέζ» που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision του 1977, άφησε ιστορία σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. «Ο Ρόμπερτ ήταν πάντα δοτικός, φιλικός, πρόθυμος να βοηθήσει, να επιλύσει διαφορές, διότι πάνω από όλα ήταν καλό παιδί», είπε κλείνοντας.
Τζορντανέλλι: «Έφυγε ένα κομμάτι μου, o Δάκης πήρε τον Ρόμπερτ πολύ γρήγορα κοντά του»
O Λάκης Τζορντανέλλι μίλησε στη τηλεόραση του Open για την ιδιαίτερη σχέση που είχαν με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Κυριακή 21 Αυγούστου έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
«Ήταν αδελφός. Γνωριζόμαστε 50 χρόνια. Τον είχα δει πριν από λίγες ημέρες και το περίμενα ότι θα φύγει. Εκτός από υπέροχος καλλιτέχνης, ήταν ανθρωπιστής, τους αγαπούσε όλους, δεν έλεγε κακό για κανέναν» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Κρατάω την καλοσύνη του, την ειλικρίνειά του και την καλλιτεχνική του πορεία. Ο Δάκης πήρε τον Ρόμπερτ πολύ γρήγορα κοντά του. Τα έχω χαμένα πια. Τι να πω; Πίστευε στην οικογένεια, πάντα είχε ένα καλό λόγο να πει για τα παιδιά του. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, σεμνός πάρα πολύ, με τα μάτια κάτω. Έφυγε ένα αδελφός. Ένα κομμάτι από πάνω μου έφυγε», πρόσθεσε συγκινημένος.
«Όλη η Ελλάδα θα τον θυμάται. Τον αγαπούσε πολύ ο κόσμος», κατέληξε ο Λάκης Τζορντανέλλι.
Η τελευταία συνάντηση στο σπίτι του με την Μπέσσυ Αργυράκη
Μια από τις τελευταίες επισκέψεις που δέχθηκε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν αυτή στα μέσα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss