Πάτρα: Συνελήφθη η Σλοβάκα καλλονή που «φέσωνε» ξενοδοχεία -Πώς δρούσε

Λεπτομέρειες για τη δράση της εντυπωσιακής απατεώνισσας έδωσε η ΕΛΑΣ. Σε βάρος της εκκρεμούσε, επίσης, ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Σλοβακικών Αρχών, για υποθέσεις απατών.

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μια αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη απατών. Παράλληλα, βρέθηκε ότι σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Σλοβακικών Αρχών, για υποθέσεις απατών.
Η εντυπωσιακή απατεώνισσα φέρεται να πήγαινε σε ξενοδοχεία και διέμενε παριστάνοντας τη Βρετανίδα σύζυγο υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού. Μετά έφευγε χωρίς φυσικά να πληρώσει, «φεσώνοντας» έτσι τους επιχειρηματίες σε Αττική και άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το διεθνές ένταλμα σύλληψης, η γυναίκα ονομάζεται Maria Geleticova, κατάγεται από τη Σλοβακία και φέρεται να βρίσκεται στις λίστες αναζητούμενων της από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.
Διεξάγεται για την δράση της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», στον εντοπισμό της φέρεται να οδήγησε ένας οδηγός ταξί ο οποίος τη μετέφερε από την Ναύπακτο και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταθέσει ηλεκτρονικά στον τραπεζικό του λογαριασμό το αντίτιμο για την κούρσα, πράγμα που δεν έκανε, όπως συνηθίζει. Ο οδηγός την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ναυπάκτου, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν την όμορφη Σλοβάκα στο ξενοδοχείο όπου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss