Patrick Bamford: Η αμφισβήτηση, το Harvard & εκείνος, το βιολί του! | Sportdog Team

Ο Patrick Bamford, αψηφώντας, την δριμεία κριτική του παρελθόντος, δίνει τις δικές του απαντήσεις με την Leeds και το eyap.gr ξετυλίγει το κουβάρι της όχι και τόσο… τυπικής ζωής του Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Δεν τα πάω καλά με τις λίστες και τα ονόματα, όμως είμαι σίγουρος πως αν απευθυνθεί κανείς σε μία στατιστική υπηρεσία ώστε να δημιουργηθεί μία λίστα με όσους ποδοσφαιριστές παίζουν πιάνο & βιολί, γνωρίζουν να συνεννοούνται σε τέσσερις γλώσσες κι έχουν αρνηθεί την υποτροφία ενός από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) πανεπιστήμια στον κόσμο, αυτή η λίστα δεν θα είχε παραπάνω από ένα όνομα.

Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, ότι η λίστα αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Ο Patrick Bamford, ο οποίος έχει βρεθεί αγωνιστικά από το ναδίρ στο ζενίθ υπό τις οδηγίες του Marcelo Bielsa, σίγουρα δεν έχει μία τυπική ζωή ποδοσφαιριστή.

Γεννημένος στο Granham του Nottinghamshire, ο Bamford είχε την τύχη να ανήκει σε μία πλούσια οικογένεια η οποία του παρείχε πρόσβαση, στην αρκετά υψηλού επιπέδου ιδιωτική εκπαίδευση της χώρας. Στο σχολείο του δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο διότι δεν υπήρχε ομάδα, με τον επιθετικό της Leeds, να αγωνίζεται για δύο χρόνια σε ομάδα Rugby.

«Μου άρεσε πολύ να παίζω ράγκμπι, αλλά η Forest είπε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο. Το Σάββατο είχα προπόνηση με την Forest το πρωί και έπειτα έπαιζα ράγκμπι για το σχολείο μου το απόγευμα. Αλλά το όνειρό μου ήταν πάντα το ποδόσφαιρο»

Φόρεσε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά στην ηλικία των 8, ξεκινώντας από τις ακαδημίες της Nottingham Forest οπού έκανε και το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας το 2011. Ο Άγγλος επιθετικός, κατά την διάρκεια της σχολικής του ζωής παράλληλα με τα αθλήματα, ήταν ένας άριστος μαθητής αλλά και ένας ταλαντούχος μουσικός.

Αποφοίτησε όντας αριστούχος ενώ συνέχισε να διδάσκεται Γαλλικά, ιστορία και βιολογία στο τοπ επίπεδο. Η ακαδημαϊκή του ικανότητα αναγνωρίστηκε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ, το οποίο του πρόσφερε μια υποτροφία ποδοσφαίρου την οποία απέρριψε για να παίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss