Παύλος Χαϊκάλης: Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για την ενασχόλησή του με την αστρολογία, και σχολίασε όλον τον σάλο που ξέσπασε μετά από κάποιες δηλώσεις του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει ξανά με τους αστρολογικούς χάρτες, τους οποίους αναλύει. Μετά τον χάρτη του Μίχου ήρθε εκείνος του Πέτρου Φιλιππίδη.
Ο πρώην ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του MEGA και μίλησε για τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του για τον 53χρονο βιαστή στα Σεπόλια, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης.

«Έγινε αναφορά ότι εγώ προσπαθούσα να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει έγκλημα. Εάν φτάνουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που σήμερα θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια ενέργεια, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν δείτε όλο το βίντεο, η όλη ιστορία δεν έχει ειπωθεί έτσι. Οι τάσεις υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο μέσα σε κάθε ωροσκόπιο, το θέμα της διαχείρισης είναι διαφορετικό, δεν μπορεί να γίνεται κοπτοραπτική. Οι τάσεις οι υπάρχουν σε κάθε άτομο τον οδηγούν σε μία εγκληματική συμπεριφορά ή αντίστοιχα σε μία συμπεριφορά αποφυγής», ανέφερε σχετικά με τον Ηλία Μίχο.
Η ηθοποιία για εκείνον δείχνει να αποτελεί παρελθόν καθώς η αστρολογία τον έχει κερδίσει ενώ σημειώνεται πως ο ίδιος δε θέλει να πληρώνεται για τις προβλέψεις του.

«Βεβαίως και έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη»

Στην εκπομπή ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε και για τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος σήμερα βρέθηκε ξανά ενώπιον δικαστών για τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη, Λένας Δροσάκη και Εβελίνας Παπούλια.
«Βεβαίως και έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί απαγορεύεται να μιλήσω για αστρολογικό χάρτη άλλου ατόμου. Έχω μιλήσει μαζί του και του έχω πει αρκετά πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί ξέρω ότι θα μπούμε σε άλλες καταστάσεις», είπε αρχικά
«Η κυρία Πατέρα βγήκε και είπε το αυτονόητο. Ότι ‘παιδιά, κάτι άλλο έχει πει που δεν έχετε καταλάβει, κάπως λάθος διατύπωση έχει γίνει, ίσως κάτι δεν έχει γίνει αντιληπτό’. Αυτή είναι όλη η ιστορία», πρόσθεσε σχετικά με τις δηλώσεις της αστρολόγου, Λίτσας Πατέρα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss