Πέλλα: Αγρότισσα από την Αξό σαρώνει στο TikTok με τις συνταγές της

Ξημερώματα, πριν αρχίσει να ανατέλλει ο ήλιος, ο ξυλόφουρνος έχει ανάψει και φωτίζει την αυλή του σπιτιού της 39χρονης Αναστασίας Καλαλίδου, στο χωριό Αξός Γιαννιτσών.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, η 39χρονη ετοιμάζεται να φουρνίσει το χειροποίητο παραδοσιακό ψωμί, τοποθετώντάς το στην πυρωμένη πέτρα ώστε όταν ψηθεί να μοσχοβολήσει η γειτονιά! Όλη τη διαδικασία, από το προζύμι και τα υλικά μέχρι το ζύμωμα και το αποτέλεσμα μετά το ψήσιμο, με το χρυσαφένιο χρώμα στο καρβέλι, την καταγραφεί σε βίντεο. Η ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση ανεβαίνει στο TikTok, όπου η πολύτεκνη αγρότισσα, αν και …νεοεισερχόμενη στη δημοφιλή πλατφόρμα, σε μόλις δυο μήνες έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των χρηστών, με το βιντεάκι με το γλυκό κουταλιού της να έχει περισσότερες από 270.000 προβολές.

H Αναστασία Καλαλίδου.

«Η μέρα μου ξεκινά νωρίς το πρωί. Πηγαίνω στο χωράφι, μαζεύω τους καρπούς και από την παραγωγή περνώ στην κατανάλωση. Μέσα από το TikTok παρουσιάζω τη συνταγή όπως ακριβώς την κάνω για το οικογενειακό τραπέζι και θέλω όσοι με παρακολουθούν να μπορούν να το μαγειρέψουν με απλά αγνά υλικά» εξηγεί η 39χρονη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM». Εξομολογείται, μάλιστα, πως απολαμβάνει τη βιν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss