Περισσότερες από 220.000€ μετρητά μοίρασε η Novileague Παγκόσμιο!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet ολοκληρώθηκε μοιράζοντας τεράστια έπαθλα* σε περισσότερα από 4000 μέλη του!

Οι τίτλοι τέλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου έπεσαν το βράδυ της Κυριακής, με ένα σενάριο βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των ποδοσφαιρόφιλων. Γκολ, ανατροπές, μίξη συναισθημάτων και Πρωταθλητής Κόσμου, ο Λιονέλ Μέσι. Για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που είδε ποτέ η γη. Για άλλους ο διάδοχος του Ντιέγκο Μαραντόνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του, τον μόνο τίτλο που απουσίαζε.
Μάλιστα, 13 μέλη της Novileague Παγκόσμιο φαντάστηκαν το σενάριο και έκαναν το «8 στα 8» στην τελευταία αγωνιστική του διαγωνισμού! Πιο συγκεκριμένα, οι Th****h7, Di****94, Ad****wx, Ba****65, bi****41, Ka****06, ro****13, Mo****an, mi****77, xs****as, Nt****35, Ki****sa, kv****as, απάντησαν σωστά και στις οκτώ ερωτήσεις, επίτευγμα διόλου ευκαταφρόνητο και καρπώθηκαν από 1692€*!

Οι διαγωνισμοί όπως θα ήθελες να είναι στη Novibet!
Ξέχωρα από την τελευταία στροφή, με το φινάλε της διοργάνωσης διευθετήθηκαν και οι μακροχρόνιες προβλέψεις. Εκεί, μοιράστηκαν άλλες 22.000€* σε τέσσερις τυχερούς, που βρήκαν από τον νικητή του Μουντιάλ μέχρι πόσες κόκκινες βγήκαν από το τσεπάκι των διαιτητών. Ο λόγος για τους Al***97, Hu****20, PH****04 και Αz****as, που κέρδισαν από 5.500€*!

Τέλος, υπήρξε και ο μεγάλος τυχερός της γενικής κατάταξης. Ο χρήστης gia****sV συγκέντρωσε καθόλη την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 3020 πόντους, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και το έπαθλο των 10.000€* μετρητών!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss