Περισσότεροι κινητήρες για τη νέα BMW Σειρά 7 – FleetNews

Περισσότερες κινητήρες και καινοτομίες για τη νέα BMW Σειρά 7, με δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου BMW M και μιας έκδοσης με κινητήρα diesel ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V. 
Μερικούς μόλις μήνες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της αμιγώς ηλεκτρικής BMW i7, περισσότερες νέες επιλογές πρόκειται να πλαισιώσουν από το Νοέμβριο του 2022 τη γκάμα των συστημάτων κίνησης που θα διατίθενται για τη νέα BMW Σειρά 7. Δύο plug-in hybrid (PHEV) εκδόσεις – συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μοντέλου BMW M στη νέα γκάμα της BMW Σειράς 7– θα ικανοποιήσει και θα ενθουσιάσει τους πελάτες σε πολυάριθμες αγορές σε όλο τον κόσμο με τη συνδυασμένη ισχύ ενός εξακύλινδρου εν σειρά βενζινοκινητήρα και ενός αναβαθμισμένου συστήματος ηλεκτροκίνησης. Αυτή η δέσμευση στην ηλεκτροκίνηση βελτιστοποιεί επίσης την απόδοση της νέας BMW 740d xDrive* που διατίθεται σε ευρωπαϊκές αγορές, του οποίου ο εν σειρά, εξακύλινδρος κινητήρας diesel ενισχύεται από μία προηγμένη ήπια υβριδική τεχνολογία 48V.

Η νέα BMW 740d x Drive (

Η μεγαλύτερη ποικιλία διαθέσιμων συστημάτων κίνησης ανοίγει νέους ορίζοντες όσον αφορά τη δυναμική συμπεριφορά, την προηγμένη πολυτέλεια και την αίσθηση ευεξίας που δεν μπορεί να πετύχει κανείς από τους ανταγωνιστές της BMW Σειράς 7. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας πρόσφατα εξελιγμένης, ευέλικτης αρχιτεκτονικής οχήματος για τη Σειρά 7 και η έκφραση μιας δομής με παγκόσμιο προσανατολισμό, που επιτρέπει στη γκάμα μοντέλων να προσαρμόζεται ξεχωριστά στις απαιτήσεις κάθε αγοράς. Επομένως, το BMW Group λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών, τις εκάστοτε υποδομές και την ισχύουσα νομοθεσία σε διαφορετικές περιοχές το κόσμου.
Plug – in υβριδική καινοτομία από την BMW: σύστημα γραναζιών στη μετάδοση παρέχει αξιόπιστη ηλεκτρική ισχύ
Τα συστήματα κίνησης που χρησιμοποιούνται στα δύο plug-in υβριδικά μοντέλα συνδυάζουν έναν εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo και έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic. Και στα δύο αυτοκίνητα, η ισχύς που παράγεται από τις δύο μονάδες κίνησης περνά στο δρόμο μέσω του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive.

Ο ηλεκτροκινητήρας που τοποθετείται και στα δύο μοντέλα υιοθετεί την τελευταία γενιά της τεχνολογίας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss