Πέρλες & body chains – 8 τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού για να απογειώσεις κάθε outfit σου

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουν «γεννηθεί» νέες τάσεις, τις οποίες γνωρίζουμε σταδιακά! Έχουμε δει νέα trends στη μόδα, με το crochet style να κάνει δυναμικό comeback, αλλά και την ομορφιά (θυμήσου γραφικά και χρωματιστά eyeliners) και τώρα; Σειρά έχουν τα κοσμήματα!
Είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για μια ανανέωση των κοσμημάτων μας και σήμερα θα δούμε τις πιο hot τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2022! Ήρθε επιτέλους η ώρα να απορρίψεις τα μινιμαλιστικά αξεσουάρ που φοράς τα τελευταία δύο χρόνια και να πας τα outfits σου σε άλλο level με ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα oversized κολιέ.

Peachy nails: Το ροδακινί είναι too fresh και έχουμε 8 μανικιούρ για σένα
Αυτές είναι οι τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2022
Από μαύρους πολύτιμους λίθους έως faux μαργαριτάρια, οι φετινές τάσεις στα κοσμήματα είναι ο τέλειος συνδυασμός τολμηρών, statement κομματιών και ρετρό επιρροών. Πάμε να τα δούμε;

Statement πέρλες
Τα μαργαριτάρια ήταν πάντα ένα ισχυρό στοιχείο στον χώρο των εκλεκτών κοσμημάτων, αλλά τα statement πετράδια της θάλασσας έχουν αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα θέση στη μόδα. Είτε μιλάμε για σχήμα «σταγόνας», είτε για υπερμεγέθεις πέρλες, οι σχεδιαστές λάνσαραν εκ νέου αυτό το κλασικό αξεσουάρ και δημιούργησαν μοναδικά και δημιουργικά κομμάτια που τα κάνουν μη κλασσικά.

@shannbailee Pearls ?✨ #jewelry #ootd #pearls #grwm ♬ Crazy – Patsy Cline

Από τα κομψά, baroque, σκουλαρίκια με μαργαριτάρια μέχρι τα σκούρα και μαγευτικά μαργαριτάρια της Ταϊτής, αυτά τα πετράδια είναι η απόλυτη τάση του 2022 και είναι εδώ… για να μείνει.
Έντονα Chokers
Αυτή η εμβληματική τάση της μόδας έχει εμφανιστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια των χρόνων, αλλά πέρυσι γίναμε μάρτυρες εν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss