Πετράλωνα: Έβαζαν τα παιδιά γυμνά στη μπανιέρα λέει ο Κρεμνιώτης

Ο συγγραφέας, Χρίστος Κρεμνιώτης, μιλά για τη φρίκη στα Πετράλωνα και αναφέρεται στους βιασμούς που κατήγγειλαν τα παιδιά από τον πατέρα τους

Ο συγγραφέας Χρίστος Κρεμνιώτης είναι ο άνθρωπος που μίλησε για την υπόθεση στα Πετράλωνα, με τα τρία παιδιά μιας οικογένειας, τα οποία κατήγγειλαν ότι βιάζονταν από τον πατέρα τους, τους συγγενείς τους και κάποιους φίλους τους.
Ο Χρίστος Κρεμνιώτης μίλησε επώνυμα στο MEGA, δίνοντας τις απόψεις τους για όσα ακούγονται σχετικά με τη σχέση του με τον 17χρονο γιο της οικογένειας. «Το ότι βγαίνω με το όνομά μου οφείλεται στο γεγονός ότι μιλώ καθημερινά με τα παιδιά. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι όταν αισθάνομαι να βγω με το όνομά μου, να βγω. Είμαι εδώ και έχω δίπλα μου όλη την δικογραφία. Ξεκινώντας από την κατάθεση που ακούστηκε, ο πατέρας τρεις μήνες αφού ξεκίνησα τα μαθήματα, έφυγε μόνος του από το σπίτι.

Ζητούσα διαρκώς να του μιλήσω για τη μαθησιακή κατάσταση του γιου του και πότε αυτός και πότε η μητέρα απέφευγαν να τους συναντήσω. Τον είχα δει μόνο μία φορά, όταν έκανα μάθημα στον γιο και το μικρό κορίτσι ήθελε να μείνει μαζί μου και όχι να πάει στο διπλανό δωμάτιο μαζί του. Ήρθε να το πάρει την ώρα του μαθήματος με τα εσώρουχα», ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Κρεμνιώτης.

«Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017. Επειδή ακούγεται ότι ο γιος περνούσε χρόνο μαζί μου, και τα τρία πα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss