Πετράλωνα: Ο 17χρονος έλεγε πως θέλει να δει νεκρό τον πατέρα του

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του πατέρα που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση των παιδιών του στα Πετράλωνα

Τη θέση του πατέρα ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στα όσα σοκαριστικά καταγγέλονται από το 17χρονο γιο του για την υπόθεση των Πετραλώνων, μετέφερε ο δικηγόρος του.
Ο κ. Νεκτάριος Ψύλλος μιλώντας στον ALPHA, τόνισε ότι ο πατέρας πληροφορήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό και κακοποίηση των παιδιών, όταν έφτασε στα χέρια του η δικογραφία. «Από την ζωή των παιδιών του έχει φύγει κλωτσηδόν, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση το 2017. Ο πατέρας πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον γιο του και δεν το δέχτηκε. Το παιδί έχει πει σε κατάθεση του ότι ”θέλει να τον δει νεκρό”», τόνισε.

Ερωτηθείς από που μπορεί πηγάζει το μίσος του γιου του ο δικηγόρος είπε πως ο πατέρας δεν γνωρίζε καθόλου:
«Δεν είχε απάντηση από που προέρχεται αυτό το μίσος Ως υπόθεση μπορεί να θέσει ότι επειδή εκείνη την εποχή υπήρχε άσχημη κατάσταση στο σπίτι που προκάλεσε το διαζύγιο η οποία δεν είχε ουδεμία σχέση με τις καταγγελίες που ακολούθησαν. Αυτό που μπορεί να του συμβαίνει δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικό αδίκημα από τον πατέρα. Ερευνήθηκε διεξοδικότατα από τις αρχές και δεν βρέθηκε κάτι».

Τέλος ο πατέρας αφήνει αιχμές και για τον συγγραφέα που αποκάλυψε την υπόθεση με τον δικηγόρο του κ. Ψύλλο να προσθέτει:

«Τα συγγράμματα του ασχολούνται μεταξύ άλλων με τη σεξουαλικότητα των εφήβων. Οι τίτλοι των έργων του θα γεννούσαν συνειρμούς πολύ προφανείς αν τους άκουγαν κάποιοι. Υπάρχουν εικονογραφήσεις που αφορούν γυμνά εφηβικά σώματα, υπάρχουν αφιερώσεις σε μικρά κορίτσια. Δεν σημαίνει κατά ανάγκη κάτι. Το αναφέρει όμως ο πατέρας στο απολογητικό του υπόμνημα».

Διαβάστε ακόμη:
Πετράλωνα: «Η 22χρονη μίλησε αργότερα γιατί την απειλούσε ο πατέρας»

ΕΛΑΣ για Πετράλωνα: «Δεν υπεβλήθη καταγγελία στην Αστυνομία»
Φρίκη στα Πετράλωνα: Η αντίδραση της μητέρας για τις καταγγελίες


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss