Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι πάντα στο πλευρό του μην έρχεστε εδώ, σεβαστείτε το», λέει η σύζυγός του

Δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για τρία κακουργήματα στην εν εξελίξει δίκη του στο Μικτό Ορκωτό έστειλε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Στο σπίτι του βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπειτα από την επανέναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.
Η τηλεόραση του Alpha βρέθηκε έξω από το σπίτι του ηθοποιού και ο δημοσιογράφος περίμενε τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την επιστροφή του από τα δικαστήρια.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στην κάμερα και φορούσε καπέλο, γυαλιά και μάσκα για να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός. Το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους ήταν: «Μην το κάνετε αυτό».

H κάμερα εντόπισε και την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, η οποία είπε: «Είμαι καλά, ο Πέτρος είναι καλά στην υγεία του. Σας παρακαλώ πάρα πολύ σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα, θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, καλό απόγευμα. Είμαι πάντα δίπλα του».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss